ΓΔ: 635,68 1,02% EUR/USD: 1,1433

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η υποψήφια Δήμαρχος Βίκυ Ανδρικοπούλου στις γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου

1 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 20:50

Στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού της και των γενικών αρχών του προγράμματός της η υποψήφια δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Βίκυ Ανδρικοπούλου είχε πει πως θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εσωτερικά η πόλη, στις γειτονιές της. 

Στο πλαίσιο αυτό η ίδια και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πραγματοποίησαν συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής του ρέματος Πικροδάφνης και συζήτησαν τα προβλήματα της επιβαρυμένης αυτής περιοχής, όπως η ίδια είπε,  δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την άμεση αντιμετώπιση των περίπλοκων και διαρκώς εξελισσόμενων προβλημάτων του Ρέματος."Στη διετή θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου καταφέραμε πολλά" είπε χαρακτηριστικά. "Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αγωνία σας για να μην έχουμε μία νέα "Μάνδρα", είμαι σε αδιάκοπη επικοινωνία - συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς, όπως την Περιφέρεια Αττικής η οποία στην πραγματικότητα έχει και την κύρια αρμοδιότητα για το Ρέμα.

Ωστόσο, εμείς δεν σταματήσαμε στο τυπικό σκέλος της υπόθεσης αυτής. Σε διαρκή συνεργασία και ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ, αντιμετωπίστηκαν σημαντικά προβλήματα του αγωγού της που διασχίζει το ρέμα και αφού τοποθετήθηκαν κάμερες στο δίκτυο, αποκαταστάθηκαν πολλές προβληματικές καταστάσεις. Σε άλλες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν προβλήματα του δικτύου σε όμορους Δήμους με το Παλαιό Φάληρο, που μέσω του κοινού αγωγού κατέληγαν και πάλι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου."Θέτοντας ρητά το πλαίσιο διοίκησης της επόμενης μέρας η υποψήφια δήμαρχος είπε:
"Με την δική σας ενεργή συμμετοχή θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή στο πρόβλημα του Ρέματος της Πικροδάφνης. Κατά συνέπεια θα διεκδικήσουμε τις λύσεις που δικαιούμαστε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, που έχουν τον κύριο λόγο και την αρμοδιότητα στο ρέμα. Η πορεία στις γειτονιές που μας έχουν ανάγκη, συνεχίζεται!".

Η Βίκυ Ανδρικοπούλου σε συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της Αγ. Βαραβάρας, ανέφερε το σχέδιο ανάπλασης της περιοχής όπως το έχει σχεδιάσει και καλείται να το υλοποίηση την επόμενη μέρα με τον συνδυασμό της, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Ανέφερε μεταξύ άλλων την επισκευή πεζοδρομίων, την εντατικοποίηση της δενδροφύτευσης, την τόνωση της τοπικής αγοράς, την ενίσχυση της τοπικής συγκοινωνίας με ανταπόκριση στο μετρό, την συστηματοποίηση στον καθαρισμό των κάδων απορριμμάτων και την περεταίρω ανάπλαση της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας με την υποστήριξη τεχνολογίας wifi, στην συγκεκριμένη περιοχή κ.ά.Η υποψηφιότητα της Βίκυς Ανδρικοπούλου έχει την ιδιαιτερότητα ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θέτει υποψηφιότητα μία γυναίκα μετά από 25 χρόνια συνεχόμενης εκλογής της ως Δημοτική Σύμβουλος, εκ των οποίων τα 9 χρόνια διετέλεσε Αντιδήμαρχος πρώτης γραμμής. 

 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Ανδρεας Παπαναστασοπουλος 03.04.19
Γεια σας μολις τωρα ειδα την αναρτηση σας και αυτο που θελω να συμπληρωσω δεν ξερω εαν εχει ελεχθει τι θα γινει με τους μεταναστες μαλλον εκ Βουλγαριας που μενουν στα χαμοσπιτα χωρις νερο , αποχετευση, φως, και η βρωμα ειδικα το καλοκαιρι ειναι φοβερη Ευχαιστω
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.