ΓΛΥΦΑΔΑ

Μάκης Φιλόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας: Δίνουμε Δύναμη στον Πολίτη

0 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 23:26

Οι πολίτες της Γλυφάδας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αρχή – Δυνατή Γλυφάδα Μάκη Φιλόπουλου και γέμισαν την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης στην πολιτική εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάστηκαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο κ. Φιλόπουλος στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τόνισε πως η συγκινητική τους παρουσία επιβεβαιώνει πως η Γλυφάδα έχει ανάγκη από μια νέα σοβαρή δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που θα σέβεται τη πόλη και τους πολίτες ,μια δημοτική αρχή που προτεραιότητα της θα είναι η αποτελεσματικότητα και όχι η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις που οδηγούν στην παραπλάνηση.

Απευθυνόμενος στους πολίτες δήλωσε πως απόψε ξεκινάμε την μάχη των εκλογών με προίκα την ιστορία και την προσφορά της Δημοτικής μας Παράταξης αλλά και την συμμετοχή νέων , όχι μόνο σε ηλικία αλλά και στην πολιτική, πολιτών. Κάνουμε, τόνισε , μια Νέα Αρχή για μια Γλυφάδα ΔΥΝΑΤΗ ,για να ξαναβάλουμε την πόλη στο σωστό δρόμο, για να ξανακάνουμε τις ανάγκες όλων των πολιτών προτεραιότητα μας για να αποκτήσει ξανά ο πολίτης λόγο και συμμετοχή. Γιατί εμείς, επισήμανε , έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι και ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς ,α κάνουμε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε με συγκίνηση στην πολιτική του πορεία στην πόλη και παρουσίασε μερικά από τα πολύ σημαντικά έργα που έχουν την δική του υπογραφή όπως η ίδρυση των ΚΑΠΗ, το Ωδείο , τον Αθλητικό Οργανισμό, το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ,την Δημοτική Επιχείρηση του Γκολφ και άλλα νομικά πρόσωπα. Έργα όπως είπε που αντέξανε στο χρόνο γιατί είχαν γερά θεμέλια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Φιλόπουλος αναφέρθηκε και στην απερχόμενη δημοτική αρχή υποστηρίζοντας πως έπαιρνε αποφάσεις χωρίς την κοινωνία, χωρίς συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διχάζοντας πολλές φορές την κοινωνία, δημιουργώντας προνομιούχους και αποκλεισμένους.

Τόνισε πως τώρα προεκλογικά ο νυν Δήμαρχος καταφεύγει σε αλχημείες, προβάλλοντας μια εικονική πραγματικότητα και μια ακατάσχετη «εργολογία».

Δήλωσε πως η συντριπτική πλειοψηφία των έργων είναι έργα, που έτσι και αλλιώς γίνονται από τους δήμους όπως συντηρήσεις σχολείων, Οδοφωτισμός , Παιδικές Χαρές και άλλα πολλά τα οποία δεν χρειάζονται καν δήμαρχο γιατί μπορούν να τα κάνουν μόνες τους οι υπηρεσίες του δήμου.

Ο κ. Φιλόπουλος δήλωσε στους πολίτες της Γλυφάδας πως είμαστε μια παράταξη που συνδυάζει τη γνώση των τοπικών θεμάτων, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη ικανότητα διοίκησης και ταυτόχρονα διαθέτει την ορμή και το μεράκι των λιγότερο έμπειρων αλλά όχι και λιγότερο ικανών να προσφέρουν στην πόλη. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, είπε, που κάθε μέρα που περνά θα γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Τόνισε παράλληλα πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην προγραμματική υπεροχή της παράταξης γιατί έχει ξεκάθαρο όραμα για την πόλη και γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προσφέρουμε. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε, δήλωσε , όλα όσα θετικά έγιναν στη Γλυφάδα τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν αρκούμαστε σε αυτά. Στόχος μας, είπε, είναι να πάμε τη Γλυφάδα ακόμη πιο ψηλά.

Κλείνοντας της ομιλία του ο κ .Φιλόπουλος υπογράμμισε πως δεν αρκεί πλέον η ικανότητα ενός μόνο ανθρώπου, ενός ικανού δημάρχου και ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την πόλη αλλά απαιτείται η δημιουργία ισχυρής ομάδας που να συνδυάζει την εμπειρία και γνώση με τον ενθουσιασμό και την δυναμική νέων ανθρώπων.

Για το λόγο αυτό επέλεξε να παρουσιάσει στους παρευρισκομένους τους πρώτους του συνεργάτες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους:

1. ΒΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

2.​ ΒΙΓΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

3.​ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

4.​ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ​​

5.​ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

6.​ ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ​​​

7.​ ΖΑΜΠΕΤΟΝΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

8.​ ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

9.​ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΠΡΩΗΝ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ​

10.​ ΚΑΣΚΑΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ​​​​

11.​ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ​​​​

12.​ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ​​

13.​ ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

14.​ ΜΙΧΑΛΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ​​​

15 ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ​

16.​ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ ΜΙΚΑΕΛΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ​​​

17.​ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ​​

18.​ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

19.​ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ -ΠΤΥΧΙΟΥΧΑΣ ΦΙΛΙΣΟΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

20. ΠΟΛΙΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ

21. ΣΚΟΡΠΟΘΕΟΥ ΑΝΝΑ -ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ​​​​​

22.​ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

23.​ ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ​​​​

24.​ ΧΡΕΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ-25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ -Πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ ΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ

Πλαισιωμένος από τους πρώτους συνεργάτες του ο κ Φιλόπουλος δήλωσε πως αισθάνεται ότι όλοι μαζί είμαστε συνιδρυτές μιας Νέας Παράταξης. Μιας Παράταξης με Ιστορία αλλά και πολύ μέλλον Απόψε κάνουμε μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ Για μία ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ είπε και ζήτησε από όλους να πάρουν την παράταξη στα χέρια τους και να δώσουν τον αγώνα ώστε το όραμα για μια ΙΣΧΥΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑ να ταξιδέψει σε ολόκληρη την πόλη.


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.