ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης με πολλούς νεολαίους."

0 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 18:44

Δυναμική και μαζική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μάρτη, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, Αγίου Δημητρίου.

Το ψηφοδέλτιο σε μεγάλο βαθμό απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, από αγωνιστές που έχουν χρόνια δοκιμαστεί στο κίνημα στην περιοχή και στους χώρους εργασίας τους, φοιτητές πρωτοπόρους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν από κάθε μετερίζι για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Στην κεντρική της ομιλία η Γιώτα Δήμου, υποψήφια Δήμαρχος ανάμεσα και σε άλλα είπε τα εξής :
«Καλούμε να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση όσους κουράστηκαν από τους «σωτήρες», προοδευτικούς, συντηρητικούς, νεοφιλελεύθερους, ακροδεξιούς, με όποια ταμπέλα κι αν εμφανίζονται. Και ξέρετε έχουν μαζευτεί κάμποσοι από δαύτους.

Θα τους βρείτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, της ΧΑ και των άλλων αστικών κομμάτων, όλοι τους υπερασπιστές της ΕΕ, αυτής της ιμπεριαλιστικής διακρατικής ένωσης των εκατομμυρίων ανέργων, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, που δίνει κατευθύνσεις με το νι και με το σίγμα, πριν με τα μνημόνια, τώρα με τη μόνιμη εποπτεία και τις αξιολογήσεις, για να προστατεύει και να αυγατίζει τα δισεκατομμύρια των μονοπωλίων και να ματώνει τους λαούς, μεταφορικά και κυριολεκτικά.


Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. Αβραμίδου Κατερίνα
Είναι 26 ετών, Μαθηματικός, εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρία RBnb και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού

2. Αρναούτης Χρήστος
Επί σειρά ετών, 12 για την ακρίβεια, Δημοτικός σύμβουλος με τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, με συμμετοχή σε επιτροπές του δήμου, με μακροχρόνια δράση στην ένωση των ΕΒΕ Μπραχαμίου και στο γονεϊκό κίνημα της περιοχής. Είναι 65 ετών, είναι βιοτέχνης-επαγγελματίας στρωμάτων.

3. Αυγέρης Θοδωρής
Είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργάζεται σε εταιρία πληροφορικής και είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι 39 ετών,

4. Βγενά Κατερίνα
Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος στου Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και του συλλόγου φοιτητών. Είναι 27 ετών, άνεργη.

5. Βογόγια Σεβασμία
Είναι μαθηματικός, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ICAP, είναι μέλος του Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, 35 ετών.

6. Βρεττός Χρήστος
Εργαζόταν στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχος. Σήμερα είναι συνταξιούχος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. Είναι 64 ετών.

7. Γεωργακάκη Δήμητρα
Είναι Φιλόλογος, 29 ετών. Εργάζεται ως σερβιτόρα και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού.

8. Γεωργακόπουλος Βαγγέλης
Είναι αυτοαπασχολούμενος Φυσιοθεραπευτής, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, δραστηριοποιείται στο σύλλογο και την Ένωση Γονέων. Είναι 42 ετών.

9. Γεωργοπούλου Αθηνά
Είναι 20 ετών και σπουδάζει Γεωγραφία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Συλλόγου φοιτητών, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα της σχολής της, είναι μέλος του Συλλόγου Πρασινιωτών Αθήνας.

10. Γιαννάκης Δημήτριος
Είναι συνταξιούχος από τα ΜΜΕ. Μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΕΤΑΜ-ΜΜΕ και μέλος των Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, 67 ετών.

11. Γιαννέζος Αναστάσιος
Δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και των συνδυασμών που στήριζε το ΚΚΕ από το 2006. Είναι 67 ετών συνταξιούχος οικοδόμος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής. Από τα ιδρυτικά μέλη του συνδικάτου οικοδόμων της Αθήνας.

12. Γκούσαρης Κωνσταντίνος
Είναι 33 ετών, εργαζόμενος σε βιοτεχνία κατασκευής γκαραζόπορτων, μέλος του συνδικάτου Μετάλλου.

13. Δαφνής Αντώνης
Είναι αυτοαπασχολούμενος Λογιστής, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου, μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων, 36 ετών.

14. Ζαφειρούλης Βασίλης
Είναι ηλεκτρολόγος μοτοσυκλετών, απασχολείται στο συνεργείο μοτοσυκλετών που διαθέτει. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση του 2014. Είναι εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών
Σωματείων Αθήνας, εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σχολική Επιτροπή. Είναι 59 ετών.

15. Ζώτου Βασιλική
Είναι Λογίστρια, άνεργη, 53 ετών, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μπραχαμίου.

16. Ιορδανίδης Αντώνης
Είναι ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τεχνική εταιρία. Είναι 35 ετών, Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών κι επικεφαλής Λαϊκής Επιτροπής Μπραχαμίου.

17. Καζαντζίδης Λάζαρος
Είναι αυτοκινητιστής με δραστηριότητα για πολλά χρόνια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω του ΔΣ του Αθλητικού σωματείου Κρόνος. 67 χρονών,

18. Καλαμπόγια-Βαβρίνοβιτς Δέσποινα
Είναι Μηχανικός Η/Υ, εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ελληνικού. Είναι 55 ετών και έχει αναπτύξει δράση με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Είναι κόρη του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Αντώνη Καλαμπογία, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

19. Καλιθινού Ειρήνη
Είναι Φυσικός, 28 ετών κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Steam-Robotics, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

20. Καρναχωρίτης Αρίστος
Είναι 33 ετών, Λιθογράφος κι εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία, μέλος του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου. Ήταν επί σειρά ετών πρωταθλητής βάδην, είναι μέλος του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου.

21. Κατσίκας Θανάσης
Είναι 30 ετών, αυτοαπασχολούμενος υδραυλικός, μέλος του Συλλόγου ΕΒΕ Μπραχαμίου.

22. Κατσιμίγα Σταυρούλα
Εργάζεται στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, ως συμβασιούχος «κοινωφελούς εργασίας» 8μηνης διάρκειας του ΟΑΕΔ, μέλος της Παναττικής Επιτροπής Αγώνα των Εργαζομένων της «κοινωφελούς εργασίας» και του Συνδικάτου ΟΤΑ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Δημητρίου που ανήκει στην ΟΓΕ. Είναι 51 ετών.

23. Κατσώτη Σοφία
Από τη δεκαετία του ΄80 συμμετέχει αδιάλειπτα στους αγώνες για να παραμείνει το πάρκο του Ασυρμάτου ανοιχτό για τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής και όλου του Μπραχαμίου. Ήταν ανάμεσα στους πρωτοπόρους που οργάνωσαν τους αγώνες αυτούς. Συμμετείχε στο Σύλλογο Ασυρμάτου. Είναι 63 ετών και μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ.

24. Κλειτσινάρης Θέμης
Είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου. Είναι 58 ετών, υποδηματοποιός, έχει βιοτεχνία υποδημάτων

25. Κύργιου Ελένη
Είναι γιατρός Αναισθησιολόγος στον Ευαγγελισμό, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Είναι 55 ετών.

26. Κυριαζής Θωμάς
Εκπαιδευτικός Φυσικής αγωγής το 15ο Δημοτικό σχολείο. συνεργάτης εθνικός προπονητής του ΣΕΓΑΣ στα αγωνίσματα ρίψεων. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΔΟΕ και στο σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου, με την αγωνιστική συσπείρωση εκπαιδευτικών, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ.

27. Λάζος Αθανάσιος
Έχει κατάστημα αθλητικών ειδών, είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου, 58 ετών.

28. Λυκούρης Παναγιώτης
Εργαζόταν ως τορναδόρος, είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Είναι 64 ετών.

29. Μελιτσιώτης Αλέξης
Είναι Φυσικός, εργάζεται ως ερευνητής σε ιδιωτική εταιρία. Είναι 33 ετών και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

30. Μπαζιώνης Γιώργος
Απασχολείται στην Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, έχει σπουδάσει Πληροφορική. Είναι 32 ετών και μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

31. Μπαρδαβούρας Κωνσταντίνος
Έχει σπουδάσει Πληροφορική κι εργάζεται στην Cosmote. Είναι 35 ετών, μέλος του ΣΕΤΗΠ.

32. Μπουλούζου Δήμητρα
Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου, 57 ετών κι έχει τυπογραφείο.

33. Νοικοκύρη Ευδοκία
Εργαζόταν ως εκπαιδευτικός, είναι 54 ετών και δραστηριοποιείται στο Σωματείο Συνταξιούχων. Κατάγεται από τη Μυτιλήνη, από οικογένεια αγωνιστών με το εργατικό – κομμουνιστικό κίνημα.

34. Πανάρετος Γιώργος
Είναι εργαζόμενος σε Γραφείο Τελετών, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων σε Γραφεία Τελετών. Είναι 59 ετών.

35. Παπαδόγιαννη Φωτεινή
Είναι οδηγός λεωφορείων, έχει αναπτύξει δράση με το ΠΑΜΕ Μεταφορών. Είναι 50 ετών, συμμετέχει στο σύλλογο και την Ένωση Γονέων.

36. Πετρόπουλος Αιμίλιος
Είναι αυτοαπασχολούμενος τεχνολόγος, Κηποτεχνίτης, Γεωπόνος, 37 ετών.

37. Πολλάτου Γιώτα
Είναι Γυμνάστρια, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και δρα μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Είναι 39 ετών, μέλος του Συλλόγου Γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.

38. Σαββάτης Εμμανουήλ
Εργάζεται ως οικοδόμος, είναι 36 ετών και συμμετέχει στο Συνδικάτο Οικοδόμων

39. Σκιαδιώτη Τζένη
Είναι Μηχανικός Η/Υ κι εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία Λογισμικού. Είναι 31 ετών και μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

40. Τζιόγκας Κωνσταντίνος
Έχει ταβέρνα, είναι 51 ετών και μέλος του Συλλόγου ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου.

41. Τσέκερης Χρήστος
Είναι αυτοαπασχολούμενος ψυκτικός, 39 ετών. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.