ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η 7η διοργάνωση του Smart Cities Conference στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 21:59

Η 7η διοργάνωση του Smart Cities Conference θα αποτελέσει και το 2019 τη δυναμική ετήσια συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων για την ανάπτυξη «ευφυών» και βιώσιμων πόλεων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, στο Αμφιθέατρο, Ίδρυμα Ευγενίδου, Αθήνα (ώρες 9:00-17:30) από την Boussias Communications. Το συνέδριο - θεσμός ξανάρχεται και μεταφέρει τεχνογνωσία και τάσεις για έξυπνη αστική ανάπτυξη, ακριβώς πριν την κορύφωση της φετινής προεκλογικής περιόδου.

Καταξιωμένοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές και «εμβληματικές» προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης, συζητούν τις προκλήσεις και τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία για καλύτερη και ασφαλή ζωή στις πόλεις, οικονομική ανάπτυξη και αειφορία.

Σημαντική διεθνής εμπειρία μεταφέρεται από πέντε κορυφαίους ομιλητές:
Prieto Borja, Head of Institutional Extension, Madrid City Council
Dave Carter, Co-leader of smart cities research strand of the Manchester Urban Institute, Honorary Knowledge Exchange Fellow, Planning and Environmental Management, University of Manchester
Evdoxia Kouraki, Project Manager, Open Arena Urban Development, Johanneberg Science Park, Sweden
Professor Carlos Moreno, Smart City Expert, Smart City Special envoyé for the Mayor of Paris, France
Joel Myers, Chair of the IEEE World Forum on the IoT, Chair of the IEEE Internet of Things (IoT) Consortium Smart Cities Working Group, Professor of Practice at the University of Rwanda

Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο συνέδριο 200 στελέχη από 60 Δήμους, Περιφέρειες και Υπουργεία της Ελλάδας.  

Δείτε εδώ την ατζέντα

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.