ΒΟΥΛΑ

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Στις 8 Μαρτίου αποδίδουμε φόρο τιμής στη γυναίκα

0 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 22:30

Στις 8 Μαρτίου "αποδίδουμε φόρο τιμής στη γυναίκα" είπε ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας - Βουλιαγμένης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. "Στη γυναίκα που διαχρονικά αγωνίστηκε να κερδίσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στη δίκαιη και ίση μεταχείριση".  

"Τιμούμε τη Μάνα, που δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους που της επιβάλλουν οι σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.

Τιμούμε την εργαζόμενη γυναίκα που συχνά, ακόμα και σήμερα, πρέπει να προσπαθήσει λίγο περισσότερο για να διαπρέψει στο εργασιακό της περιβάλλον, επειδή ακριβώς είναι γυναίκα.

Τιμούμε τα νέα κορίτσια, τις μαθήτριες και φοιτήτριες που ετοιμάζονται να συνεχίσουν τη ζωή τους σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Φέτος ειδικά τιμούμε τη γυναίκα που ασχολείται με τα κοινά, που πολιτεύεται για να βελτιώσει την πόλη της, τη χώρα, τις συνθήκες της καθημερινότητας όλων.

Έχω την τιμή να με εμπιστεύονται και να συστρατεύονται μαζί μου πολλές και αξιόλογες γυναίκες, για να φτιάξουμε μαζί την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Τις ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!

Τιμούμε όλες τις γυναίκες που μας ομορφαίνουν τη ζωή μας και εγώ τιμώ ιδιαίτερα τις γυναίκες της δικής μου ζωής, τις κόρες μου Αθηνά και Πέλλη, τη γυναίκα μου Ντίνα και τη μητέρα μου Αθηνά". 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.