ΒΟΥΛΑ

3Β: Tο έργο PRODESA (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020») υλοποιείται με σταθερά βήματα

0 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, 11:34

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης των κατάλληλων χρηματοδοτικών σχημάτων καθώς και στο στάδιο προετοιμασίας των τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση ενεργειακών παρεμβάσεων σε δημοτικά κτήρια και σχολεία.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η συμμετοχή του Δήμου σε πλατφόρμα crowdfunding, με στόχο την πραγματοποίηση ενεργειακών παρεμβάσεων στον Ξενώνα Υπερηλίκων Βούλας. Το crowdfunding - ή αλλιώς «συμμετοχική χρηματοδότηση» - είναι μία καινοτόμα μέθοδος για την άντληση πόρων από έναν μεγάλο αριθμό ενδιαφερόμενων μέσω του διαδικτύου. H συγκεκριμένη δράση αναμένεται να έχει σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και να προσφέρει στους μικρο-δωρητές κοινωνική συνείδηση και την αίσθηση της προσφοράς-βοήθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του έργου: https://www.prodesa.eu/
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.