ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Βράβευση του Σχολείου Κωφών και του 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης

0 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 14:05

Το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων και το 3ου ΓΕΛ Αργυρούπολης βραβεύτηκαν με το 2ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό 'Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο'.

Μετά τη βράβευση του έργου eTwinning 'Mentoring.sch'με εθνική και πανευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας το 3ο ΓΕΛ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία με το έργο 'EU DEBATE'

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε 55 εκπαιδευτικούς και 400 μαθητές, ηλικίας 15-19, με στόχο όλα τα μέλη του να συμμετέχουν σε διαδικασίες επιχειρηματολογίας με την υποστήριξη των ΤΠΕ, σχετικά με θέματα που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης. Το ευρείας κλίμακας έργο επιτρέπει σε μεγάλο αριθμό Ευρωπαίων μαθητών και καθηγητών να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του eTwinningως ασφαλή εργαλείο ανάπτυξης ελεύθερης κριτικής σκέψης, πειστικής διάρθρωσης επιχειρημάτων, συνεργασίας, σεβασμού και αλληλοκατανόησης.

Το έργο φιλοδοξεί να καλλιεργήσει την εκφραστική ικανότητα εκπαιδευτικών και μαθητών, να εμφυσήσει δημοκρατικές αξίες και ιδανικά και να καλλιεργήσει την Ευρωπαϊκή συνείδηση των μελλοντικών ενεργών πολιτών της Ένωσης. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.