ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ενίσχυση του στόλου του Δήμου Σαρωνικού με 4 νέα οχήματα

0 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 15:25

Με τέσσερα νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου Σαρωνικού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος παρέλαβε ήδη και θέτει σε κυκλοφορία δύο ΙΧ αυτοκίνητα για υπηρεσιακές μετακινήσεις, ένα σάρωθρο για τον καθαρισμό δρόμων, καθώς και ένα λεωφορείο 17 θέσεων, για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.Το κόστος προμήθειας των οχημάτων καλύφθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραληφθούν σταδιακά 5 επιπλέον οχήματα, για την ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε σχετικά: «Ένας επαρκής και σύγχρονος δημοτικός στόλος, σημαίνει στην πράξη καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερη καθημερινότητα για τον πολίτη. Σημαίνει ταχύτερη και ουσιαστική παρέμβαση για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ενίσχυση των δυνατοτήτων μας στην πολιτική προστασία και στην καθαριότητα, αλλά και αποτελεσματικότερη υποστήριξη της εργαζόμενης οικογένειας, μέσω της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουμε ενισχύσει το στόλο του Δήμου Σαρωνικού με 8 νέα, σύγχρονα και ασφαλή οχήματα, αξιοποιώντας προς όφελος των δημοτών τους καρπούς μιας χρηστής οικονομικής διαχείρισης. Συνεχίζουμε, βήμα προς βήμα, να χτίζουμε έναν Δήμο που αποτελεί καθημερινό, χρήσιμο σύμμαχο κάθε πολίτη.»  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.