ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιος κάνει καθαριότητα στα αστυνομικά τμήματα;

0 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 13:03

Τη στοιχειώδη ύπαρξη μέριμνας για καθαριότητα στα αστυνομικά τμήματα επισημαίνει ο ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Νίκος Κορομηλάς. 

Αφορμή για την επισήμανση αυτή στάθηκε το γεγονός ότι επισκεπτόμενες υπηρεσία της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε πάνω σε αστυνομικό που αντί να ασκεί τα καθήκοντά του έκανε "φασίνα".

"Αντί να ασχολείται με την ασφάλεια του πολίτη, ανέλαβε να προστατεύσει την υγιεινή του αστυνομικού καταστήματος για όλους όσους βρίσκονται εκεί (συνάδελφοι, πολίτες, κρατούμενοι), πράγμα το οποίο είναι κι αυτό σημαντικό, πλην όμως δεν είναι αυτή η αποστολή που του έχει ανατεθεί από την Πολιτεία" τονίζει και συνεχίζει.

"Ένα Κράτος το οποίο σέβεται κι εκτιμά το ανεκτίμητης αξίας έργο που επιτελούν καθημερινά οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας, δεν θα επέτρεπε ποτέ να διαδραματίζονται τέτοιες εικόνες που πληγώνουν ανεπανόρθωτα το κύρος αυτών των κρατικών λειτουργών.

Άραγε θα γινόμασταν ποτέ μάρτυρες αυτής της εικόνας στη Βουλή ή στα Υπουργεία;

Η απάντηση είναι προφανής. Φυσικά και όχι.

Γιατί λοιπόν αφήνονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στο έλεος δίχως την παραμικρή-στοιχειώδη μέριμνα για καθαριότητα;

Είναι οι αστυνομικοί δεύτερης κατηγορίας υπάλληλοι ή μήπως πρέπει πρώτα να έχουμε κάποιο σοβαρό κρούσμα μόλυνσης για να δοθεί λύση;

Η στήριξη φαίνεται στις πράξεις και όχι μόνο με λόγια".
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.