ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Greek Green Awards 2019: Δύο ακόμα βραβεία για το Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 10:16

Για την περιβαλλοντική πολιτική του στο βουνό και την ανακατασκευή και πιστοποίηση των παιδικών χαρών, ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης απέσπασε δύο ακόμα βραβεία στα Greek Green Awards 2019. Η τελετή της βράβευσης στην οποία παρέστησαν υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι και περιβαλλοντική φορείς, έγινε στις 15 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. 

Το πρώτο βραβείο αφορούσε στην κατασκευή και πιστοποίηση 28 παιδικών χαρών και 3 πάρκων που έγιναν από τη διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου και για τις οποίες ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης έλαβε πρώτος σε όλη τη χώρα το σήμα από το Υπουργείο Εσωτερικών.Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο, που εξασφάλισε στα παιδιά και στις οικογένειές του υπέροχους και ασφαλείς παιδότοπους και λαμβανομένου υπ' όψιν ότι έγινε στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και με ελάχιστους δημοτικούς πόρους, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Το δεύτερο βραβείο ο δήμος το έλαβε για την εγκατάσταση πρωτοποριακού συστήματος τηλεπικοινωνίας για τη φύλαξη του βουνού.

Οι δύο αυτές βραβεύσεις οι οποίες προστίθενται και σε άλλες που έχει λάβει ο δήμος αποδεικνύουν αφ' ενός τη δυναμική της διοίκησης, αφ' ετέρου δε, πως όταν υπάρχει θέληση και όραμα όλα είναι εφικτά. 

Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος "την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας την κάναμε έργο". 

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.