ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας και η κρυφή του σχέση με τα 3Β!

2 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 17:55

Την «κρυφή σχέση» του με τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Κόνσουλας στο βιογραφικό που ανήρτησε στη σελίδα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» δίπλα στον σημερινό Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος είναι και το μεγάλο φαβορί για την επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή και με μεγάλο ποσοστό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 στα 3Β!

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας του Ιωάννη και της Αιμιλίας, είναι επιχειρηματίας γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 1968 και παντρεμένος με την Μπιάνκα Κατσαρού με την οποία έχουν μια κόρη την Αιμιλία 19 ετών σήμερα, πρωτοετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού.

Μαζί με την οικογένεια του κατοικεί στον ενιαίο σήμερα Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 1999, όταν τότε με την σύζυγο του μετακόμισαν στη Βούλα, όπου το 2000 γεννήθηκε και μεγάλωσε η κόρη τους, ενώ τα τελευταία χρόνια ζουν μόνιμα στη Βουλιαγμένη.

Είναι Οικονομολόγος - Πολιτικός Επιστήμων & Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχοντας σπουδάσει τα εξής:

- Οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών.
- Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών στο Ε.Α.Π.
- Μεταπτυχιακό στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές στο Ε.Α.Π.
- Μεταπτυχιακό στην Δημόσια Διοίκηση & ΔημόσιαΠολιτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (MScin Public Policy & Public Management, AthensUniversity of Economics and Business),με Διπλωματική Διατριβή στη Δημόσια Διοίκηση που βαθμολογήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με άριστα έχοντας θέμα: «Υπερεθνικές Πηγές Χρηματοδότησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση-Μελέτη Περίπτωσης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης» και εκπονήθηκε μέσα στο 2018.
- Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά - Γερμανικά

Είναι Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εμπορικής εταιρείας Ι. ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ η οποία ιδρύθηκε από τον αείμνηστο πατέρα του Ιωάννη Κόνσουλα το 1982 και μάλιστα δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων από πολύ νεαρή ηλικία.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται ανελλιπώς από το 2003 μέχρι και σήμερα το 2019, έχοντας διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί 16 χρόνια στον τόπο καταγωγής του, λαμβάνοντας μάλιστα μέρος στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Βύρωνα.

Τέλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Αθλητικών Σωματείων όπως η «Νέα Ελβετία» και ο «Αθηναϊκός», Εκλεγμένο Μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Κυριάκος Μανώλης 17.02.19
Να υποθέσω ότι όταν αποχωρήσει ο σημερινός δήμαρχος Κωνσταντέλλος θα βάλει υποψηφιότητα για την δημαρχία στα 3Β;
Απάντηση
Βυρωνιώτης 17.02.19
Στον Βύρωνα τον ψηφίζαμε οικογενειακώς και του άξιζε.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.