ΑΛΙΜΟΣ

Μπαράζ βανδαλισμών στον Άλιμο

1 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 12:42

Ένα περίεργο μπαράζ βανδαλισμών δημοτικής - δημόσιας περιουσίας παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο δήμο Αλίμου. 

Οι επαναλαμβανόμενες καταστροφικές ενέργειες ξεφεύγουν από τον χαρακτηρισμό του τυχαίου, από τον τυχαίο δηλαδή καταστροφικό οίστρο ανεγκέφαλων και παραπέμπουν σε εσκεμμένες ενέργειες.  Γιατί σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζονται και εργαλεία και η δύναμη πολλών ατόμων. 

Το ερώτημα είναι εναντίον τίνος στρέφονται αυτοί οι βανδαλισμοί; Η απάντηση αφορά αμιγώς, το κοινωνικό σύνολο, αφού όλα όσα καταστρέφονται ανήκουν στη δημόσια - δημοτική περιουσία και είναι πληρωμένα από τον Έλληνα και ειδικότερα τον Αλιμιώτη φορολογούμενο. 

Εναντίον του κοινωνικού συνόλου λοιπόν στρέφονται αυτές οι καταστροφικές ενέργειες και κατά των ίδιων των εαυτών τους οι ανεγκέφαλοι βανδαλίζοντες.

Γιατί αν νομίζουν ότι μ' αυτό τον τρόπο πολεμούν το "σύστημα" ή - λέμε τώρα  σε μία περίπτωση - ότι φθείρουν την εικόνα της δημοτικής αρχής, στραπατσάροντας την εικόνα της πόλης, είναι το λιγότερο αφελές. Το αντίθετο...
Ότι απέμεινε από τον κάδο της ανακύκλωσης. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 14.02.19
Αίσχος και ντροπή!!!!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.