ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Ανακοίνωση για την καθαριότητα λόγω δυσλειτουργίας της χωματερής Λιοσίων

0 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 12:41

Ο Δήμος Αλίμου με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους κατοίκους για την αποκομιδή των απορριμμάτων η οποία ενδεχομένως να καθυστερήσει λόγω προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στη χωματερή των Λιοσίων. 

Η ανακοίνωση 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αλίμου ότι ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην αποκομιδή απορριμμάτων, ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών, καθώς η χωματερή των Λιοσίων δεν δέχεται βαρέος τύπου οχήματα αυτή την περίοδο λόγω προβλήματος.

Ελπίζουμε ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί σε λίγες μέρες, οπότε θα αποκατασταθεί και ο κανονικός ρυθμός της αποκομιδής στον Δήμο μας. Μέχρι τότε, η Δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του έκτακτου προβλήματος στην καθαριότητα.

Παρακαλούμε για την βοήθεια και την υπομονή των κατοίκων και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τέλος, με αφορμή το περιστατικό αυτό, ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί, πολίτες και Δήμος, σε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων μας, με περισσότερη ανακύκλωση και κομποστοποίηση και λιγότερα σκουπίδια στη χωματερή.

Σας ευχαριστώ πολύ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.