ΒΟΥΛΑ

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας υποψήφιος στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

6 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 22:05

Μια υποψηφιότητα που σίγουρα θα συζητηθεί στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου ‘19 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι και αυτή του επιχειρηματία Παναγιώτη Κόνσουλα, γνωστού και έμπειρου στελέχους της Αυτοδιοίκησης αλλά και κατοίκου του Δήμου, ο οποίος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την ιδιότητά του ως Οικονομολόγος-Πολιτικός Επιστήμονας, εξειδικευμένος στην Δημόσια Πολιτική & Δημόσια Διοίκηση, κατέχοντας τον αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Τίτλο MSc in Public Policy & Public Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Athens University of Economics and Business).

Το 2018 έχει εκπονήσει μάλιστα Διπλωματική Διατριβή με μελέτη περίπτωσης τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η οποία παρουσιάστηκε και βαθμολογήθηκε με άριστα από τους επιβλέποντες καθηγητές κ. Σπύρο Μπλαβούκο (Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Ανάλυση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών) και τον κ. Γιώργο Παγουλάτo (Καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ένας ικανότατος Δήμαρχος, ο οποίος απ’ότι φαίνεται θα κάνει «περίπατο» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αν μη τι άλλο ενισχύει την ομάδα του με δυνατές μεταγραφές και με στόχο να γίνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσα από τις νέες τεχνολογίες, Δήμος πρότυπο για την Αυτοδιοίκηση! 

Σχόλια Αναγνωστών

6 Προσθήκη σχολίου
Ι.Κ 07.03.19
Αξίζει η ψήφος μας σε εξαιρετικούς υποψηφίους.
Απάντηση
vouliagmeni 12.02.19
Αξιόλογη υποψηφιότητα. Αν κατέβει όμως στην βουλιαγμένη θα έχει θέμα εκλογής διότι υπάρχει και ο γεωργουλόπουλος ο οποίος παρότι φτάνει τα 70 και έχει εκλεγεί καμιά δεκαριά φορές υποψήφιος θέλει να ξανακατέβει.
Απάντηση
Βυρωνας 11.02.19
Μπράβο στον Κωσταντέλλο. Ο κος Κόνσουλας είναι ένας πολύ σοβαρός και αξιόλογος αυτοδιοικητικός παράγων. Από τις καλύτερες επιλογές.
Απάντηση
Γνώστης 11.02.19
Εξαίρετος και δυνατό στέλεχος στην παράταξη του κ. δημάρχου.
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τ. 11.02.19
Ο Παναγιώτης θα προσφέρει πολλά στον δήμο μας λόγω εμπειρίας και αγάπης για την περιοχή. Αξιόλογη υποψηφιότητα με τον κατάλληλο δήμαρχο.
Απάντηση
Μαρία 11.02.19
Μακάρι να μπουν τέτοια άτομα στο δημοτικό συμβούλιο. Κέρδος θα είναι για την πόλη μας.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.