ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Συνάντηση Κονδύλη - Καπάταη για το αντιπλημμυρικό της Κανάρη

3 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 17:28
Συνάντηση εργασίας για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη στον Άλιμο προϋπολογισμού 7.550.000 ευρώ.

Επίσκεψη στον Άλιμο πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης στα πλαίσια της συνεχούς συνεργασίας του με τους δημάρχους του τομέα του. 

Ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Άλιμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και ειδικότερα για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη, προϋπολογισμού 7.750.000 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: «Σε καιρούς δύσκολους, είναι αναγκαία συνεργασία όλων και πολύτιμη η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, ώστε να εκτελέσουμε όλα αυτά τα μεγάλα και αναγκαία έργα, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και την ποιότητα της ζωής στον Άλιμο.

Ευχαριστώ δημόσια την Περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας Χρήστο Καπάταη για την άψογη και δημιουργική συνεργασία. Συνεχίζουμε, με στόχο την διαρκή επίλυση μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε άλλο ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στη Νότια Αθήνα. Συγκεκριμένα στον Δήμο Αλίμου προχωράμε το έργο με τίτλο «Κατασκευή Αντιπλημμυρικού οδού Κανάρη».

Αποτελεί το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στον Άλιμο και έρχεται να καλύψει τις σοβαρές ανάγκες της περιοχής. Η μελέτη επικαιροποιήθηκε από τον Δήμο Αλίμου και ο προϋπολογισμός είναι 7.550.000 €.

Θα εκτελεστεί και θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, αλλά και η συνεργασία της αυτοδιοίκησης με την κεντρική διοίκηση σε μία σειρά έργων που εκτελούνται, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών της περιοχής μας.

Μέχρι σήμερα έχουμε ήδη παραδώσει μία σειρά χρηστικών έργων στους δημότες του Δήμου Αλίμου, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου στην Λεωφόρο Αλίμου και στους πέριξ δρόμους, η αναβάθμιση και ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου και των δύο ανοικτών γηπέδων κλπ.

Ευελπιστούμε σύντομα στην ολοκλήρωση και των υπολοίπων έργων που εκτελούμε».
 

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
ΠΑΛΜΥΡΑΣ 01.03.19
Αχ Δήμαρχε αν τα αυγά είναι κλούβια όσα και να σπάσεις ομελέτα δεν γίνεται. Δυστυχώς πληρώνεις τα του παρελθόντος.
Απάντηση
Π.Β. 01.03.19
Όλα καλά και άξια επαίνων για τον Δήμαρχο. Αλλά κάπου για τους υπόχρεους στην υλοποίηση των ενεργειών του Δημάρχου ισχύει, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Απάντηση
Π.Β. 01.03.19
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΕΠΑΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.