ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Με επιτυχία συνεχίζεται η πορεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νέας Σμύρνης

0 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 11:10

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο των κοινωνικών εκπαιδευτικών δράσεών του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018 τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Η  μέχρι σήμερα πορεία του, κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς σ' αυτό φοιτούν 140 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με την αμέριστη και ακαταπόνητη βοήθεια και καθοδήγηση 40 καταξιωμένων επαγγελματιών εθελοντών εκπαιδευτικών, συμπεριλαμβανομένης της Διευθύντριας του  1ου  Γυμνασίου κας Σταματίνας Λινού, που με απεριόριστη αγάπη συνέδραμε, μαζί με όλο το Σύλλογο Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου, στην παραχώρηση χρήσης του σχολείου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, αλλά και της Διευθύντριας του 1ου Λυκείου Κ. Αντωνιάδου Ευγενίας,  που  με ιδιαίτερη προθυμία εντάχθηκε στην ομάδα των εθελοντών, διδάσκοντας το μάθημα της Οικονομικής Θεωρίας.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του πρώτου τετραμήνου, πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη συνάντηση - ενημέρωση γονέων και έγιναν οι πρώτες αξιολογήσεις των διδασκόντων καθηγητών από τους μαθητές.

Τον συντονισμό της δράσης έχουν αναλάβει οι εθελόντριες κυρίες Ρέα Φλώρου και Μαργαρίτα Λευκαδίτου, που μαζί με τη Κ. Βάγια Τζοβάρα, που σηκώνει όλο το βάρος της γραμματειακής υποστήριξης, αποτελούν την οργανωτική ψυχή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.