ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

'Αγιος Δημήτριος: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη»

0 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 19:05

Ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες ανακαίνισης του Δημοτικού Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη», στο ισόγειο του Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου.

Η πλήρης ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου περιέλαβε την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της υπάρχουσας κτηριακής εγκατάστασης και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Έπειτα από τη συνολική ανακαίνιση, το Δημοτικό Θέατρο, που είναι πλήρως προσβάσιμο, διαθέτει 210 θέσεις σε κεκλιμένο επίπεδο, ανακαινισμένα καμαρίνια και τουαλέτες. Επίσης στο πλαίσιο του έργου δημιουργήθηκε στον ημιόροφο του Δημαρχείου εκθεσιακός χώρος και ειδική αίθουσα Control Room για το χειρισμό του εξοπλισμού του Θεάτρου. Οι απλές και μινιμαλιστικές γεωμετρίες, ο σύγχρονος φωτισμός, η εξαιρετική ηχητική, καθώς και οι επιλογές των υλικών, σύμφωνα με την μελέτη της ομάδας του αρχιτέκτονα Δημήτρη Πυργάκη, δημιουργούν ένα άρτιο συνθετικά αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα το Δημοτικό Θέατρο έχει εξοπλιστεί από πλήρες δίκτυο wi-fi που μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 200 ταυτόχρονες συνδέσεις.Η σύμβαση του έργου υπεγράφη στις 5 Οκτωβρίου 2016 και ολοκληρώθηκε 20 Δεκεμβρίου 2018 και το συνολικό κόστος ανήλθε στα 391.938 €.

Με την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο θέατρο υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψει τις ανάγκες της πόλης μας και των δημοτών, ικανό να φιλοξενήσει πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και ημερίδων.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.