ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με απόφαση Μητσοτάκη ο Βαγγέλης Ρίζος στο νέο οργανωτικό σχήμα

2 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 18:37

Ο πρόσφατος ανασχηματισμός στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ο ορισμός νέων Γραμματέων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει μάλιστα της τελικής ευθείας για τις εθνικές εκλογές, ανέδειξε νέα πρόσωπα τα οποία καλούνται στις επόμενες 100 ημέρες να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για την νίκη του Κόμματος.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία, άριστος γνώστης της εσωκομματικής ανθρωπογεωγραφίας, του οποίου οι γνώσεις και η πείρα του θα είναι εξαιρετικές χρήσιμες σε αυτή την τελική προσπάθεια. Πρόκειται για τον οικονομολόγο Βαγγέλη Ρίζο , ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Έχοντας θητεύσει επί χρόνια δίπλα στον πετυχημένο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη και έχοντας την ευθύνη του γραφείου τύπου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σίγουρα ξέρει από σκληρή δουλειά καθώς ο ναύαρχος μόνο τυχαία δεν επιλέγει τους συνεργάτες του.

Ο Βαγγέλης Ρίζος, έχοντας εργασθεί επί χρόνια στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με πληθώρα εκπροσώπων τύπου του Κόμματος, μεταξύ των οποίων τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Βασίλη Μαγγίνα γνωρίζει άριστα τα θέματα επικοινωνίας ενώ αξιοσημείωτη είναι και η κομματική του διαδρομή καθώς έχει διατελέσει επί χρόνια μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, του μεγαλύτερου επιστημονικού φορέα της χώρας με περισσότερα από 120.000 μέλη.

Με αφορμή την κινητικότητα στο γαλάζιο στρατόπεδο, παλαιοί έμπειροι κομματικοί μας θυμίζουν, ότι αυτός που ανέδειξε πρώτος τον θεσμό των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας την δεκαετία του ’80 και φαίνεται ότι ανάλογη βαρύτητα στην σχέση με την κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας , τους επιστημονικούς συλλόγους και τα επιμελητήρια δίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Χαράλαμπος Σωτηρίου 16.09.19
Μπράβο Βαγγέλη
Απάντηση
Νίκος Γιαννιός 04.02.19
Μπράβο Βαγγέλη. Καλή επιτυχία
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.