ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

O Παντοκαφενές κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει

0 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 13:41

Δύο χρόνια λειτουργίας κλείνει ο "Παντοκαφενές" και γιορτάζει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ώρα 3 το μεσημέρι στη μουσική σκηνή "Holywood", στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 289 στον Άγιο Δημήτριο. 

Ο "Παντοκαφενές" του Παλαιού Φαλήρου είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για τις δυνατότητες των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες και τη σταθερή ανοδική επαγγελματική τους πορεία και την ισότιμη ένταξη στους κόλπους της κοινωνίας. 

Αξίζει να πούμε πως, ο "Παντοκαφενές" της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρισης "+εργάζομαι",  που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Πικροδάφνης, στο Παλαιό Φάληρο απασχολεί μεταξύ άλλων νέους με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και ενσωματώθηκε με επιτυχία στην τοπική κοινωνία . Στο όμορφο αυτό καφενείο - παντοπωλείο, μπορούμε να βρούμε τέλος, προϊόντα από κοινωνικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.