ΒΟΥΛΑ

Ημερίδα με θέμα «Αθλητική Παιδεία» στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 13:29

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας «ΑΝΕΜΟΣ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα διοργανώσει την 1η Επιστημονική ημερίδα για την Άσκηση και τον Αθλητισμό με τίτλο «Αθλητική Παιδεία» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 11.30 στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα είναι:
Αθλητισμός και Γονείς: Ο ρόλος του γονέα - Γιάννης Ζαρώτης MSc-PhD (Ψυχολόγος – Αθλητικός Ψυχολόγος)

Διαδίκτυο, Διαχείριση χρόνου και Άσκηση – Αθλητισμός: Κωνσταντίνα Παπαηλία MSc (Ψυχολόγος παιδιών και εφήβων)

Συμπεριφορές Υγείας: Αθλητική Παιδεία - Αθλητική Διατροφή: Άννα Παπαγεωργίου MSc - Phd (Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος)

Ηγετική συμπεριφορά προπονητών και ικανοποίηση Αθλητών: Ζέρδιλα Διάνα Msc – (Κ.Φ.Α).

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας, με την επωνυμία «ΑΝΕΜΟΣ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ» αποτελείται από ομάδα έμπειρων, δημιουργικών και καταξιωμένων πρωταθλητών και προπονητών στο χώρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και συστήθηκε με στόχο να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να γίνει αρωγός ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.