ΑΛΙΜΟΣ

Κανονικά προχωρά η τοποθέτηση οδοφωτισμού LED στον Άλιμο

0 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 22:23
Απορρίφθηκε η προσφυγή της αντιπολίτευσης για δήθεν παράνομο διαγωνισμό

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Αλίμου γνωστοποιεί στους δημότες ότι το μεγάλο έργο της αντικατάστασης όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με νέα φωτιστικά σώματα led  που είναι οικολογικά, πολύ οικονομικά και δίνουν πλούσιο φωτισμό, θα πραγματοποιηθεί.

Όπως αναφέρει, "συνεπής στις υποσχέσεις της, προχώρησε στον σχετικό διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου ν’ αρχίσει η υλοποίηση του έργου. Η Αντιπολίτευση, όμως, υπέβαλε Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση εναντίον του διαγωνισμού, καταγγέλοντάς ότι είναι δήθεν παράνομος, άκυρος και ασύμφορος και προσπαθώντας να σταματήσει τη διαδικασία ευόδωσης και υλοποίησης του έργου.

Στις 9.1.2019, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Υπουργείο Εσωτερικών) με έγγραφό της (αρ. πρωτ. 116486/36728/2018) απέρριψε στο σύνολό της όλη την Προσφυγή που είχαν υποβάλει στελέχη της αντιπολίτευσης εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

Εξέλιπε, συνεπώς, κάθε τεχνητό εμπόδιο που η αντιπολίτευση προσπάθησε να προκαλέσει και απεδείχθη για άλλη μία φορά, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η πλήρης νομιμότητα και η ορθότητα όλων των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει κανονικά τις ενέργειές του, ώστε ν’ αντικατασταθεί όλος ο οδοφωτισμός του Αλίμου με οικονομικό και οικολογικό φωτισμό LED και η πόλη μας ν’ αποκτήσει τα βράδια μια άλλη όψη, με πλούσιο φωτισμό και περισσότερη ασφάλεια".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.