ΓΛΥΦΑΔΑ

"Ανατροπή στη Γλυφάδα": Ασκήσεις πατριδοκαπηλίας από το Δήμαρχο Γλυφάδας

0 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 23:29

Ως κομματάρχη του παλαιού πολιτικού συστήματος, χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου η παράταξη "Ανατροπή στη Γλυφάδα" (ΣΥΡΙΖΑ) εξ αιτίας του γεγονότος ότι θα διαθέσει τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας προκειμένου οι δημότες να μεταφερθούν στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Κυριακή. 

Η ανακοίνωση 

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Τον άχαρο ρόλο του κομματάρχη του παλιού πολιτικού συστήματος αναλαμβάνει ο κ. Παπανικολάου σε βάρος των πολιτών της Γλυφάδας τους οποίους χρεώνει για τις κομματικές του επιδιώξεις, δρομολογώντας λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση της κομματικής φιέστας- συγκέντρωσης για το «Μακεδονικό». Ξεχνά για άλλη μια φορά ότι είναι Δήμαρχος της Γλυφάδας και όλων των πολιτών της.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας σε πλήρη κομματική στράτευση προς τη ΝΔ εκτελεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας την Κυριακή για να διευκολύνει την μετακίνηση των δημοτών προς το συλλαλητήριο και χρησιμοποιεί την επίσημη σελίδα του Δήμου.

53 Κυριακές έχει ο χρόνος και καμία από αυτές η δημοτική συγκοινωνία δεν λειτουργεί.

53 Κυριακές οι πολίτες της Γλυφάδας δεν μετακινούνται με τη δημοτική συγκοινωνία.

53 Κυριακές οι οδηγοί δεν εργάζονται .

Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία για τις υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου που κάποιοι εργαζόμενοι πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Ο δήθεν ευρωπαϊστής Δήμαρχος κ Παπανικολάου αντί να ταυτίζεται με τις πολιτικές εκείνες που παράγουν φανατισμό και ακραίο εθνικισμό συναγωνιζόμενος τις κορώνες της Χρυσής Αυγής, καλό θα ήταν, έστω και τους τελευταίους μήνες της θητείας του, να στρέψει το βλέμμα του στα καθημερινά προβλήματα της πόλης και των συμπολιτών μας . Πόλη και πολίτες που έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους όπως καταγγέλλουν προσφάτως αποχωρήσαντες Δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξή του .

Και προφανώς για αυτό τον λόγο, επειδή δεν μπορεί να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία από την παράταξή του, έχουν αναβληθεί για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες, τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλυφάδας, αφήνοντας την πόλη χωρίς τη κορυφαία Δημοκρατική της λειτουργία.

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πράγματι μια άσκηση Δημοκρατίας και για δημάρχους!


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.