ΓΛΥΦΑΔΑ

Άσκηση για την αντιμετώπιση σεισμού στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας

0 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 10:24

Στο 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε δεύτερη άσκηση σεισμού με τους καθηγητές να καθοδηγούν σωστά τους μαθητές κι εκείνους να υπακούουν πιστά στις οδηγίες. Η άσκηση ήταν επιτυχμένη καθώς υπήρχε οργάνωση, ηρεμία και επιμέλεια.

Το μάθημα γίνονταν κανονικά μέχρι που χτύπησε το κουδούνι τρεις συνεχόμενες φορές. Οι μαθητές, με σύνθημα του καθηγητή, καλύφθηκαν κάτω από τα θρανία με αστραπιαίες κινήσεις. Μόλις ο καθηγητής διαπίστωσε ότι ο διάδρομος ήταν ελεύθερος έδωσε σήμα στους μαθητές να βγουν γρήγορα από την αίθουσα, να κατεβούν προσεκτικά τις σκάλες και να σταθούν στη μέση του προαυλίου μακριά από στέγαστρα, δέντρα και κολόνες. Ο ίδιος πήρε το απουσιολόγιο και κατευθύνθηκε κοντά τους.

Η άσκηση αυτή συμβάλει στην προστασία των μαθητών σε περίπτωση που συμβεί σεισμός για τους οποίους πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι καθώς είναι συνηθισμένοι στη χώρα μας. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.