ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Νέα οχήματα καθαριότητας προμηθεύεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

0 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 18:10

Φωτ. αρχείου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στα πλαίσια της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού του στόλου των οχημάτων καθαριότητος, πρόκειται να προμηθευτεί μέσω ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού επτά (7) νέα οχήματα. Συγκεκριμένα:

-Τρία (3) απορριμματοφόρα 16 κυβικών μέτρων, προϋπολογισμού 528.240 ευρώ

-Δύο (2) αναρροφητικά σάρωθρα δρόμων, 2 κυβικών μέτρων, προϋπολογισμού 322.400 ευρώ.

-Δύο (2) φορτηγά ανατρεπόμενα με αρπάγη, προϋπολογισμού 260.400 Ευρώ

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 1.111.040 Ευρώ και είναι αξιοσημείωτο ότι, πρόκειται να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους του Δήμου, ως ακόμα ένα αποτέλεσμα της συνετής διοίκησης του Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη.

Οι μελέτες και η διακήρυξη καταρτίστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος το 2017 είχε προχωρήσει, επίσης με δικές του δαπάνες και κατόπιν διαγωνισμού, στην προμήθεια τεσσάρων νέων απορριμματοφόρων και συγκεκριμένα: 

- Δύο μεγάλα, τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, σε φορτηγό Scania 19 τόνων μικτού φορτίου, αυτόματο, συνολικής αξίας 334.800 ευρώ. 

- Δύο ακόμη δορυφορικά ανοικτού τύπου (χωρίς συμπίεση), χωρητικότητας 5 κυβικών μέτρων, σε φορτηγό ISUZU 5,5 τόνων, μικτού φορτίου, συνολικής αξίας 143.840 ευρώ.  

Επίσης παρέλαβε: 
- Ένα φορτωτή - εκσκαφέα JCB CX4 και 
- Ένα μικρότερο, τύπου CX1. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.