ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Ανεξάρτητος ο Γιάννης Τζούβελης - Δριμύ κατηγορώ κατά του Δημάρχου Γ. Παπανικολάου

3 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 14:57

Την πόρτα της εξόδου από την παράταξη άνοιξε ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. 

Μετά τον Στέλιο Θεοδοσόπουλο και τη Βάνα Μπάρμπα και ο Γιάννης Τζούβελης, ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, από τα παλαιότερα και πλέον σοβαρά στελέχη της Ν.Δ., όμως, και διατελέσας Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος, εγκαταλείπει τον δήμαρχο, Γιώργο Παπανικολάου

Με ανοιχτή 4σέλιδη επιστολή προς όλους τους συνδημότες του, ο Γιάννης Τζούβελης γνωστοποιεί τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, με πρώτο και κυριότερο, όπως άλλωστε ο ίδιος αναφέρει, αυτόν "της ωμής παράβασης του δημοτικού κώδικα και όλων των νόμων που καθορίζουν το πλαίσιο κανόνων και νομίμων ενεργειών σε όλους τους τομείς λειτουργίας, διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου". 

"Αδυνατώ", όπως τονίζει, "να ακολουθήσω τον δήμαρχο Γλυφάδας σ' αυτόν τον ολισθηρό δρόμο". 

Ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, κάνει λόγο για πρωτοφανή έλλειψη ενημέρωσης, απαξίωση της δημοτικής ομάδας και ύπαρξη κλειστής ομάδας συμβούλων πέριξ του δημάρχου, που προαποφασίζει για όλα τα θέματα. 

Δεν παραλείπει δε, να αναφερθεί στις ανοικτές δικογραφίες για διάφορες παρανομίες που έχουν διαπραχθεί, όπως αναφέρει, στο δήμο από την αρχή της θητείας του νυν δημάρχου, όπως για παράδειγμα "τη "βιομηχανία" παραγωγής πλαστών αποσπασμάτων πρακτικών εικονικών και ανύπαρκτων συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και ότι ελήφθησαν αθροιστικά 100 αποφάσεις για διάφορα θέματα συνολικού, οικονομικού αντικειμένου πάνω από 10 εκ. ευρώ". 

Πριν παραθέσουμε ολόκληρη την επιστολή του Γιάννη Τζούβελη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε, την πόρτα της εξόδου, πολύ σύντομα, θα ανοίξουν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ενώ, στις αρχές του 2019 το δημοτικό σκηνικό της Γλυφάδας θα αρχίσει να μεταλάσσεται. Αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να πούμε προς το παρόν, είναι πως, οι νέες καταστάσεις που διαφαίνονται ήδη στον ορίζοντα, θα ταράξουν για τα καλά τα νερά του δημοτικού σκηνικού της πόλης.  

Η ανοιχτή επιστολή Τζούβελη  Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Βιομήχανος 29.12.18
Γράφετε όλοι για βιομηχανία στημενων συνεδριάσεων.Δηλαδή ο Παπανικολάου μας παίρνει τη δουλειά;
Απάντηση
Πέργκουλος 29.12.18
Πέστα χρυσόστομε Γιάνναρε να αγιάσει το στοματάκι σου.
Απάντηση
Γνώστης 29.12.18
Καλά ρε αυτός δεν είναι δήμαρχος αλλά "βιομήχανος" με όλα αυτά που του καταμαρτυράνε για τη φάμπρικα που στησε με τις πλαστές συνεδριάσεις!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.