ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Γιορτινές συναντήσεις στα ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ "V" 0 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 12:12

Τα Κ.Α.Π.Η. Παλαιού Φαλήρου, γιόρτασαν και φέτος με κεράσματα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από 17 έως και 19 Δεκεμβρίου 2019, με τις ευχές του Δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη, Αντιδημάρχων και πολλών δημοτικών συμβούλων της πόλης. 

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωϊ, ο εντετελμένος του Δήμου, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Αλέξανδρος Κορόμηλος, μαζί με τα στελέχη και τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. της οδού Πανδρόσου στην Αμφιθέα, διοργάνωσαν στους χώρους του Κέντρου αυτού, μία πολύ επιτυχημένη γιορταστική εκδήλωση, στην οποία, από την προσέλευση του κόσμου, δημιουργήθηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. 


Αλέξανδρος Κορόμηλος, Αλέξανδρος Πανταζής. 

Η εκδήλωση άρχισε με τα κάλαντα που τραγούδησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Φρέρη, που τους συνόδευσε με την κιθάρα του. 

Στη συνέχεια, ο κος Κορόμηλος κάλεσε τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους υποψηφίους δημάρχους, για ευχές και έναν σύντομο χαιρετισμό.

Πρώτος, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και αναπληρωτής Δημάρχου μέχρι εκείνη την ώρα, Αλέξανδρος Πανταζής και ακολούθησαν με τη σειρά, οι: Θεόδωρος Κανέλλος, π.Νομάρχης και νυν Αντιδήμαρχος, Βίκυ Ανδρικοπούλου, Αντιδήμαρχος και υποψήφια δήμαρχος, Ανδρέας Δούμας, δημοτικός σύμβουλος, τ.Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μαρία Μιχαλοπούλου, δημοτική σύμβουλος και τ.Αντιδήμαρχος, Ευαγγελία Φακιολά, δημοτική σύμβουλος, Γιώργος Καραμαρούδης, δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος, καθώς και ο Στέλιος Κατσέλης, νομικός σύμβουλος του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιος δήμαρχος.


Από δεξιά. Αλέξανδρος Πανταζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Βίκυ Ανδρικοπούλου, Ανδρέας Δούμας, Μαρία Μιχαλοπούλου. 

Όλες και όλοι που προαναφέραμε, πέρα από τις θερμές και ειλικρινείς ευχές τους προς τον κόσμο, για υγεία και ευημερία, αναφέρθηκαν, ξεχωριστά ο καθένας, και "στον Δήμαρχο της καρδιάς τους", τον Διονύση Χατζηδάκη, καλωσορίζοντάς τον που βρίσκεται πάλι κοντά τους, προκειμένου να συνεχίσουν ενωμένοι και υπό τις οδηγίες του, το έργο που επιτελούν στην πόλη.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία της εκπαιδευτικού και γνωστής στιχουργού, Ελένης Γιαννατσούλια, η οποία, κατόπιν προσκλήσεως του κου Κορόμηλου, έστειλε και τις δικές της ευχές στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.


Γιώργος Ασημακόπουλος. 


Γιάννης Φωστηρόπουλος. 
Στέλιος Κατσέλης. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.