ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Υποψήφιος δήμαρχος με το "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι" ο Κώστας Χαρίτος

0 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 16:24

Αλλαγή φρουράς στο "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι". Η Ελένη Μπελιά δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος Αλίμου. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η παράταξη, αποφασίστηκε στην πρόσφατη Συνέλευση να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ως υποψήφιος δήμαρχος το μέλος της κίνησης Κώστας Χαρίτος. 

Η επίσημη παρουσίαση του υποψηφίου θα γίνει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στα γραφεία της Κίνησης, οδός Παλαμηδίου αρ. 12-16, Άλιμος.

Σύντομο βιογραφικό του Κώστα Χαρίτου:

Ο Κώστας Χαρίτος είναι τριάντα ενός ετών, μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία και ζει στον Άλιμο. Είναι δικηγόρος και εργάζεται ως νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού με αντικείμενο την ανάδειξη και προστασία των πολιτιστικών αγαθών. Έχει αποφοιτήσει με διάκριση από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών στους τομείς Αστικού Δικαίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου και αποφοίτησε με έπαινο. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στη Νομική Σχολή Αθηνών και εκπονεί δύο διδακτορικές διατριβές στον τομέα Αστικού Δικαίου και στον τομέα Ευρωπαϊκού Δικαίου. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Εργάζεται από φοιτητής, έχοντας ολοκληρώσει τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές παράλληλα με την εργασία του. Έχει ασκήσει μάχιμη δικηγορία και έχει υπάρξει συνεργάτης σε διεθνείς δικηγορικές εταιρίες. Έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων.

Από φοιτητής έχει έντονη κινηματική δράση. Έχει εκλεγεί γενικός και ειδικός Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών των Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης και συμμετείχε ως εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Πανεπιστημίου. Είναι οργανωμένος στον χώρο της Αριστεράς και σήμερα δραστηριοποιείται στο Συντονιστικό του Τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συμμετείχε στον εκλογικό συνδυασμό «Σύνθεση των Δικηγόρων».

Ζει στον Άλιμο και έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τη δικηγόρο Αθηνών Αντιγόνη Παπαδάκη, η οικογένεια της οποίας διαμένει στον Άλιμο από το 1938.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.