ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Έριξαν νοσοκομειακά απόβλητα στα Καλύβια - Η ανακοίνωση του Δημάρχου

1 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 22:57

Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής  έκανε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης για το γεγονός ότι νοσοκομειακά απόβλητα αδειάστηκαν στην περιοχή της Τραμπουριάς, σε ιδιωτικό οικόπεδο, στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων. 

Με ανακοίνωσή του δηλώνει πως αυτή η εγκληματική ενέργεια δεν θα μείνει ατιμώρητη και θα αναζητηθούν ευθύνες παντού. 

Η ανακοίνωση του Δημάρχου  

Σήμερα, Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, πληροφορήθηκα ότι νοσοκομειακά υλικά αδειάστηκαν σε ιδιωτική έκταση στην περιοχή της Τραμπουριάς της Δ.Κ. Καλυβίων.

Αμέσως έγινε καταγγελία στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου ασκήθηκαν οι κατά νόμο ενέργειες. Δεν γνωρίζω αν η πράξη αυτή έγινε εν αγνοία ή όχι της Διοίκησης του νοσοκομείου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιεί το ομορφότερο μέρος της Αττικής για να αδειάζει τα απόβλητά του και κυρίως να παίζει με την υγεία των δημοτών μας με απώτερο σκοπό το κέρδος.

Ευθύνες θα αναζητηθούν παντού. Απο τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Υγείας, μέχρι και τους οδηγούς των φορτηγών που έπραξαν το αδιανόητο.

Καλώ όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι σχετικό με την υπόθεση, να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές.
 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Αχιλλέας 28.06.19
Καλά αυτό δεν είναι τίποτα στην προφαρτα υπάρχει στο βουνό μια χωματερή δεν ξέρω πως έγινε ιδιοκτήτης του δάσους αυτού ο συγκεκριμένος αλλά πετάει μπάζα με ελληνιτ και άλλα επικίνδυνα πράγματα φυσικά ο δήμος και το δασαρχείο αδιαφορούν.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.