ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Άσκηση αντιμετώπισης ρύπανσης της θάλασσας «Ιππόκαμπος 2018"

0 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 14:54

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 11η Δεκεμβρίου 2018 υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (ΔΙ.Π.ΘΑ.Π) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού ρύπανσης με την ονομασία «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ 2018», η οποία έλαβε χώρα στο Σαρωνικό κόλπο στη θαλάσσια περιοχή του Φαληρικού Όρμου.

Σκοπός της άσκησης ήταν η από κοινού εκπαίδευση και συνεργασία των Λιμενικών Αρχών Πειραιά, Ελευσίνας και Λαυρίου καθώς και σκαφών απορρύπανσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την αντιμετώπιση πραγματικού περιστατικού ρύπανσης της θάλασσας.

Στην άσκηση συμμετείχαν τρία (03) σκάφη απορρύπανσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το ΠΛΣ 420 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, το ΠΛΣ 413 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας και το ΠΛΣ 417 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, καθώς επίσης και το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ 607 της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού. 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.