ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση των "Φίλων του Ερυθρού Σταυρού"

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ: Δημήτρης Βλάχος 0 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 11:16

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παλαιού Φαλήρου, "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ", το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο νέο & ωραίο κοσμικό κέντρο της περιοχής, "Φαληριώτισσα".

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων, για την αγορά διαφόρων αγαθών πρώτης ανάγκης, προκειμένου αυτά να γίνουν δέματα Αγάπης και να δοθούν σε άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντες κατοίκους της πόλης.

Πρώτη μίλησε η επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου, Βιβή Θεοδοσίου, η οποία αναφέρθηκε στο μέχρι τώρα έργο που έχουν επιτελέσει, ευχαριστώντας όλους αυτούς που συνέδραμαν και συνεχίζουν να συνδράμουν στην προσπάθειά τους και, κλείνοντας, ανέφερε ότι, μετά από τόσα χρόνια, η ηλικία της δεν της επιτρέπει να συνεχίσει, προτείνοντας ως αντικαταστράτιά της, την εως εκείνη τη στιγμή αντιπρόεδρο, Λίτσα Κολυβά, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φ. Ε. Σ. Βασίλης Πετρακάκης.

Αμέσως μετά, ακολούθησαν βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν παίξει και συνεχίζουν να παίζουν ουσιαστικό ρόλο στο πολυεπίπεδο φιλανθρωπικό τους έργο, που για αυτή τη χρονιά ήταν οι, Εμμανουήλ Μπαχλιτζανάκης, Νίκος Οικονομόπουλος και Κων/νος Χαρώνης. Ενώ, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και αυτή τη φορά, το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη που τους παρέχει.

Την ετήσια, θεσμική πλέον, αυτή συνεστίαση, τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτίνα του Νότιου Τομέα  της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη, ο Αντιδήμαρχος & αναπληρωτής Δημάρχου, Αλέξανδρος Πανταζής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παλ. Φαλήρου και νυν Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Φωστηρόπουλος και Βίκυ Ανδρικοπούλου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, Ανδρέας Δούμας[τ. Αντιδήμαρχος] και Δημήτρης Πιτούλης, ο επίσης, υποψήφιος δήμαρχος & δικηγόρος του δήμου, Στέλιος Κατσέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, Μαρία Ζάγκα, Θεόδωρος Κανέλλος, Μαρία Μιχαλοπούλου, Αγγελική Ξινού, η Πρόεδρος της Τ.Ο.ΝΔ Βαρβάρα Μιχαηλίδου, η Πρόεδρος του Γυναικείου Εξωρ/κού - Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΘΗΝΑ", Μαρία Καφούρου, με την Ροζάννα Μιχαηλίδου, η εκπαιδευτικός & γνωστή στιχουργός, Ελένη Γιαννατσούλια, από τον Σύλλογο Εκτελωνιστών Πειραιώς - Αθηνών, που πάντα είναι αρωγός στις όποιες, κοινωνικού σκοπού, πρωτοβουλίες των Φ.Ε.Σ., η Σοφία Φράγκου, ο Στράτος Κουκάς, οι Μελιγκοτσίδης Παναγιώτης, Μπάμπης Κουρκούλης, Θανάσης Κουτσονίκας, Γιώργος Βενιός κ.α.


Ο Βασίλης Πετρακάκης ανάμεσα στην επίτιμη πλέον πρόεδρο Βιβή Θεοδοσίου (δεξιά), την νυν πρόεδρο Λίτσα Κολυβά και μέλη του Δ.Σ. 


Ο Βασίλης Πετρακάκης ανάμεσα στις κυρίες Βίκυ Ανδρικοπούλου και Ευφροσύνη Ζήση. 


Γιάννης Φωστηρόπουλος, Στέλιος Κατσέλης, Μαρία Ζάγκα [δεξιά]και Αγγελική Ξινού [αριστερά]. 


Από αριστερά, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Μιχαλοπούλου, Ανδρέας Δούμας, Αλέξανδρος Πανταζής,
Αντιδήμαρχος & αναπληρωτής δημάρχου, και  η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου, Λίτσα Κολυβά. 

 Η Αντιδήμαρχος & υποψήφια δήμαρχος, Βίκυ Ανδρικοπούλου, ανάμεσα στις, Ευφροσύνη Ζήση και την τ. Πρόεδρο του Συλλόγου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ", Βιβή Θεοδοσίου. 

Αριστερά: Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Παλ. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αντιδήμαρχος  & υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Κατσέλης, δικηγόρος & υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου και Ελένη Γιαννατσούλια. Δεξιά: οι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Ζάγκα, Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Αντιδήμαρχος, Θεόδωρος Κανέλλος. 


Από δεξιά: ο Αντιδήμαρχος & αναπληρωτής Δημάρχου, Αλέξανδρος Πανταζής, δίπλα του ο Νικόλας Κονταρίνης,  Θόδωρος Κανέλλος, Αντιδήμαρχος, Μαρία Μιχαλοπούλου & Μαρία Ζάγκα, δημοτικοί σύμβουλοι. Όρθιες, πίσω, η επιχειρηματίας, Μαρίνα Στυλιανοπούλου και η ιατρός, Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.