ΑΛΙΜΟΣ

Η Ελένη Μπελιά και οι καθυστερήσεις έναρξης των συνεδριάσεων

0 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 11:00

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο την Τετάρτη 5 Δεκαμβρίου 2018, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση, υποχρέωσε την Ελένη Μπελιά να το επισημάνει, λέγοντας ότι πρέπει να γίνει κάτι πάνω σ' αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι σωστό κάποιοι να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσής τους, όπως είναι η ίδια και δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής τους, και κάποιοι άλλοι να καθυστερούν ή, να μην έρχονται καθόλου.

Ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, συμφώνησε μαζί της, όμως, όπως είπε, αναφερόμενος στους δ.σ. της πλειοψηφίας κατά βάση, αυτό συμβαίνει λόγω του ότι, αυτό γίνεται για υποθέσεις που αφορούν τον Δήμο, κάτι που αρκετές φορές συμβαίνει και με τον ίδιο.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός πως, έχει παρατηρηθεί ότι, ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αυτοί που καθυστερούν ή, δεν έρχονται συχνά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια, υπάρχουν και μία δύο περιπτώσεις από την πλευρά ανεξαρτήτων δημοτικών συμβούλων, που είτε απουσιάζουν, είτε αργούν να προσέλθουν και, αφού εμφανιστούν και κάτσουν για λίγο, μετά σηκώνονται και φεύγουν.

Σε ότι αφορά δε, στους συνεπείς, από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, ανάμεσά τους έχουμε διακρίνει τις κυρίες, Κυριακή Καμαρινού, Ελένη Μπελιά, Αλεξάνδρα Γιαννούτσου,  Αμαλία Αθανασοπούλου, Αναστάσιο Τσάγκαρη, Βαγγέλη Ευαγγελίου,  Νίκο Αλεξόπουλο, Νίκο Παπανικολάου και Χάρη Μέξα.   

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.