ΑΛΙΜΟΣ

Δύο Χρυσά Βραβεία για τον Άλιμο

0 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 23:07

Δύο χρυσά βραβεία κέρδισε η πόλη του Αλίμου κατά την απονομή των Best City Awards 2018, όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας.

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου η τελετή απονομής των Best City Awards 2018, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν Δήμοι και φορείς που υιοθέτησαν καλύτερες πρακτικές, καινοτόμες δράσεις και εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες.

Ο Δήμος Αλίμου πήρε το πρώτο του χρυσό για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Μέτρησης Καταναλώσεων Ρεύματος στα Σχολεία του Δήμου και το δεύτερο χρυσό για το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης όλων των δραστηριοτήτων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου.

Διαρκής προσπάθεια για πόλεις ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες!
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.