ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Lamda Development: Δεν αρχίζουν τα έργα στο Ελληνικό, αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες

0 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 22:12

Σε δημόσιες τοποθετήσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό απαντά η Lamda Development, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις προσδοκίες για κάτι τέτοιο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, προκειμένου, όπως τονίζει, να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, διευκρινίζει πως οι συγκεκριμένες και δη επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις «δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τη γενικότερη νομοθεσία ούτε τις συμβατικές προβλέψεις, όπως αυτές προκύπτουν μεταξύ εταιρείας και δημοσίου».

Σπεύδει να τονίσει ότι τα έργα στο Ελληνικό θα αρχίσουν όταν τακτοποιηθούν όλες οι προβλεπόμενες εκκρεμότητες. Αυτές και μόνο όπως εξηγεί θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» από το δημόσιο στην εταιρεία.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή επαναλαμβανόμενες δημόσιες τοποθετήσεις, ότι η Lamda Development («η Εταιρεία») θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα το έργο της επένδυσης στο Ελληνικό, και προκειμένου να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό, διευκρινίζονται τα εξής:

Οι τοποθετήσεις αυτές δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τη γενικότερη νομοθεσία, αλλά ούτε και τις συμβατικές προβλέψεις, όπως αυτές προκύπτουν από τις συμβάσεις μεταξύ Εταιρείας και Δημοσίου.

Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν με την τακτοποίηση όλων των προβλεπόμενων εκκρεμοτήτων, οι οποίες και μόνο θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση των μετοχών της «Ελληνικό Α.Ε.» από το Δημόσιο στην Εταιρεία».
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.