ΑΛΙΜΟΣ

Δήμαρχος Αλίμου: Αδιανόητες καταστάσεις στο Δήμο μας...

0 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 14:52

Απ' ότι φαίνεται δεν το τερμάτισε η αντιπολίτευση όπως αναφέρει σε δημόσια ανάρτησή του  πριν από λίγο ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Ενώ πίστευε ότι δεν υπάρχει άλλος ελεγκτικός μηχανισμός να επισκεφθεί το δήμο μετά το ΣΔΟΕ και πως θα τους αφήσουν ήσυχους να επικεντρωθούν στις υποθέσεις του Δήμου, φαίνεται πως το γαϊτανάκι ξεκινάει και πάλι από την... αρχή. Πολεοδομίας άρξασθε... 

Η Πολεοδομία λοιπόν έστειλε ελεγκτές της, προφανώς μετά από καταγγελία, να ελέγξει τι ακριβώς γίνεται στο χώρο του θερινού σινεμά. 

Αυτό που είδαν οι υπάλληλοι της πολεοδομίας τους έκανε να σταυροκοπηθούν όπως αναφέρει κι ο δήμαρχος και να γυρίσουν στα γραφεία τους, αφού δεν βρέθηκαν μπροστά σε τίποτα παράνομο, αλλά σε μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή που έφτιαχναν υπάλληλοι του δήμου για την αγορά της πόλης. 

Η συγκεκριμένη "βόλτα" της πολεοδομίας στην παραλία λοιπόν αποδείχθηκε άνευ αντικειμένου και κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να κόβεται και κανένα "πρόστιμο" στον καταγγέλοντα για αναίτια απασχόληση της υπηρεσίας.  

Η ανάρτηση του Δημάρχου 

Πριν 5 ημέρες σε ανάρτησή μου με τίτλο ‘Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ’, ενημέρωνα ότι ορισμένα στελέχη της αντιπολίτευσης μας έστειλαν το ΣΔΟΕ για να μας ελέγξει. Το ΣΔΟΕ φυσικά δεν βρήκε τίποτα, μας καλησπέρισε και έφυγε…

Έγραφα ακόμα ότι η αντιπολίτευση «το τερμάτισε», μιας και δεν είχε μείνει πλέον κανένας ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους για να μας καταγγείλει και να μας στείλει για έλεγχο, αφού έχει πια εξαντλήσει τα πάντα: ΙΚΑ, ΣΕΕΔΔ, ΣΕΠΠΕ, Ελεγκτικό Συνέδριο, Ελεγκτές Περιβάλλοντος, Πολεοδομία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Εισαγγελία, Υπουργείο Εσωτερικών κ.λπ. κ.λπ.

Φευ, έκανα λάθος! Ξαναπιάσανε από την αρχή όλες τις Υπηρεσίες και ξαναρχίσανε το «βιολί» τους!

Σήμερα το πρωί, λοιπόν, μας έστειλαν εκ νέου την Πολεοδομία στο Cine Άλιμος!!

Γιατί; Γιατί είδαν 3 εργάτες του Δήμου μας να φτιάχνουν μια μικρή ξύλινη διακοσμητική κατασκευή (χριστουγεννιάτικο ντεκόρ) που θα τοποθετήσουμε στην αγορά Θουκυδίδου!

Οι άνθρωποι της Πολεοδομίας ήρθαν, έλεγξαν και έφυγαν, κάνοντας τον σταυρό τους…

Αλλά μάλλον τον σταυρό μας πρέπει να τον κάνουμε κι εμείς, γιατί η εμπάθεια, η εμμονή και η νοσηρότητα ορισμένων στελεχών της αντιπολίτευσης είναι πρωτόγνωρα και μόνο κακό προκαλούν στον τόπο μας.

Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι όπως κάνουν, γίνονται αποκρουστικοί και στο τέλος κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά στην πόλη μας;

‘Η μήπως αυτό ακριβώς επιδιώκουν; 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.