ΑΛΙΜΟΣ

Αργύρης Αργυρίου - Άλιμος: Επιστολή στήριξης στον Ανδρέα Κονδύλη

1 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 17:28

Με ανοιχτή επιστολή που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην δήμαρχος Αλίμου Αργύρης Αργυρίου τάσσεται στο πλευρό του νυν δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. 
 
Ο πρ. Δήμαρχος Αλίμου τοποθετείται για τα ζητήματα της πόλης και καλεί όλους τους αλιμιώτες να στηρίξουν τον νυν δήμαρχο ώστε να εκλεγεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, αυτοδύναμος από την πρώτη κιόλας Κυριακή. 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλες και φίλοι,

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, διετέλεσα Δήμαρχος Αλίμου κατά την περίοδο 1995 – 1998. Στην εικοσαετία που μεσολάβησε από τη λήξη της θητείας μου έως σήμερα, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να προσπαθώ για το καλό της πόλης μας.

Με γνώμονα πάντα το καλό του Αλίμου, αποφάσισα, εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου του 2019, να προβώ σε δημόσια στήριξη του νυν Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη.

Η ιδιαιτερότητα των συνθηκών που επικρατούν επιβάλλει να δραστηριοποιηθούμε όλοι εντονότερα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα υγιές διοικητικό περιβάλλον για τον Δήμο μας, με κανονικότητα που θα εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την πρόοδο.

Από τη μια οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Άλιμος (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού, Μαρίνα Αλίμου, Κτήμα Τραχώνων, Τρουμπάρι κ.ά.) και από την άλλη το νέο σύστημα της απλής αναλογικής με το οποίο θα διεξαχθούν για πρώτη φορά οι εκλογές, δημιουργούν μια εξαιρετική συγκυρία που μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας.

Για πρώτη φορά τα Δημοτικά Συμβούλια θα εκλεγούν από την πρώτη Κυριακή, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος χρειάζεται μεγάλο ποσοστό ψήφων στον Α’ γύρο, αλλιώς ενδέχεται να εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή και να πρέπει να πορευτεί χωρίς την πλειοψηφία συμβούλων. Η προοπτική αυτή καθιστά δύσκολη τη λήψη αποφάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταδικάζει τον Δήμο σε αδράνεια και ακυβερνησία.

Γι’ αυτό και στηρίζω τον Ανδρέα Κονδύλη και προσκαλώ κι εσάς να τον υποστηρίξετε, ώστε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Είναι άνθρωπος νέος και δυναμικός και κατά τη θητεία του η πόλη μας άλλαξε πρόσωπο. Ο ζήλος του και η ενθουσιώδης εργατικότητά του (καθαριότητα, πολιτισμός, παιδεία, κοινωνική αλληλεγγύη, έργα και υποδομές, οικονομική εξυγίανση του Δήμου, οργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών κ.ά.) μας κάνει να αισιοδοξούμε και να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον Άλιμο.

Σας ευχαριστώ.

Με αίσθημα ευθύνης,

Αργύρης Αργυρίου
πρ. Δήμαρχος Αλίμου

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Π.Β. 11.12.18
όταν κάποιοι ΔΕΝ άκουσαν τα κελεύσματα του και ψήφισαν Ανδρέα Κονδύλη τους έκοψες και τη καλημέρα. Τώρα τα γύρισες δημόσια.Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη από αυτούς που αδίκησες...........
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.