ΒΟΥΛΑ

Επίτιμος δημότης στα 3Β ο Προκόπης Παυλόπουλος - Αλλάζει όνομα η Βάρης - Κορωπίου

0 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 14:58

Τελετή για τη μετονομασία της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων, στα όρια του Δήμου, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην είσοδο της Σχολής. Προσκεκλημένοι στην τελετή είναι εκπρόσωποι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας ενώ τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοθεσίας της Λεωφόρου θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά, στις 12.15 θα ακολουθήσει ειδική τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) κατά την οποία θα απονεμηθεί στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο η ύψιστη τιμή του Δήμου, το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης και η Ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη ως ένδειξη βαθύτατης τιμής και σεβασμού προς το πρόσωπό του και αναγνώρισης της προσφοράς του στο Έθνος και στην Πατρίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της Ανακήρυξης του ΠτΔ, στις 12.45, θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς την Πατρίδα, επί τη ευκαιρία της επετείου των 190 ετών από της ιδρύσεως της. Το μετάλλιο θα παραλάβει ο κ. Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραστούν στην τελετή Απονομής του Χρυσού Μεταλλίου και Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να δηλώσουν την παρουσία τους στα τηλέφωνα 213 2020 141 – 142 μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης της μετονομασίας: 

10.45 Πέρας προσέλευσης
10.50 Άφιξη κ. Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού. 
10.58 Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
11.00 Χαιρετισμός του δημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. 
11.05 Χαιρετισμός του Διοικητή ΣΣΕ. 
11.10 Χαιρετισμός κ. Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού. 
11.20 Ανάγνωση απόφασης Δημοτική Συμβουλίου για την μετονομασία της Λεωφόρου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 
11.25 Αποκαλυπτήρια Πινακίδας Λεωφόρου Ευελπίδων. 
11.30 Πέρας τελετής 

Στις 12.45 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. 

Η τελευτή θα γίνει μπροστά από την είσοδο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (επί της Λεωφόρου), τα δε αποκαλυπτήρια θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.