ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο συνέδριο του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου ο Δήμος Νέας Σμύρνης

0 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 10:27

Στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα την "Ανάπτυξη Τοπικών Κοινωνιών μέσω Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής - Ο ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού", κλήθηκε να συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Σμύρνης, που γίνεται στη Λεμεσό της Κύπρου από τις 9 έως τις 10 Νοεμβρίου. 

Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει αναπτύξει Δομές και Δράσεις Κοινωνικής Πολιτικής που η επιτυχία τους έχει γίνει γνωστή πέρα από τα στενά γεωγραφικά του όρια. 

Στο πλαίσιο αυτό, στις 9 και 10 Νοεμβρίου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Νέας Σμύρνης Γιώργος Ιωακειμίδης, ξεχωριστός επιστήμονας και στέλεχος του Δήμου, θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου που πραγματοποιείται στη Λεμεσό σε συνεργασία με το Συμβούλιο Εγγραφής Επαγγελματιών Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου και τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας με θέμα: «Ανάπτυξη Τοπικών Κοινωνιών μέσω Προγραμμάτων Κοινωνικής Πολιτικής. Ο Ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού».

Στο συνέδριο αυτό η ενεργός συμμετοχή του κυρίου Ιωακειμίδη συμβάλει τόσο στην ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών στις Κοινωνικές Υπηρεσίες όσο και στην περαιτέρω προβολή του Δήμου μας.

Η παρουσία του αφορά ομιλία του - παρουσίαση του ρόλου του Κοινωνικού Λειτουργού στο Δήμο Νέας Σμύρνης και γενικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ιδιαίτερη αναφορά στην «καλή πρακτική» της Τοπικής Ομάδας Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας (ΤΟΠΨΥ) που λειτουργεί στην πόλη.

Ο τίτλος της εισήγησής του είναι: ΤΟΠΨΥ – Τοπική Ομάδα Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας – μια καλή πρακτική σε εφαρμογή. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.