ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

«Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»

0 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 22:20
«Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»: Ένα βιωματικό σεμινάριο στο Παλλάς, για τους σύγχρονους γονείς

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Θέατρο «Παλλάς» θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», με τον διακεκριμένο ομιλητή, Δρ. Γιάννη Καλογεράκη.

Μέσα από επιστημονικές μεθόδους και με οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία του σε θέματα life coaching, ο Δρ. Καλογεράκης θα παρουσιάσει πώς μπορούν οι γονείς να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, καθιερώνοντας ένα πλαίσιο όχι μόνο κανόνων και ορίων, αλλά κυρίως ουσιαστικής επαφής. σχέση κριτικής, παρατηρήσεων και απαγορεύσεων.

Ένα εμπνευσμένο σεμινάριο για τους σύγχρονους γονείς που έχουν πολλή αγάπη αλλά λίγο χρόνο, για να μάθουν να αξιοποιούν κάθε λεπτό που περνούν με τα παιδιά τους.

Σε αυτή την προσπάθεια για πρώτη φορά δυναμικά στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων, μεγάλες εταιρείες ως υποστηρικτές, ενώνουν τις δυνάμεις τους, φορείς της Ελληνικής κοινωνίας δίνουν την αιγίδα τους, για να αντιμετωπίσουν το σημαντικό αυτό φαινόμενο που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις και προβληματίζει όλο και περισσότερο.

Η προσπάθεια είναι μη Κερδοσκοπική και το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στην Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για ενέργειες που αφορούν στα παιδιά, με την πεποίθηση ότι αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αγορά εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.viva.gr.


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.