ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Διαμαντόπουλος: H κυβέρνηση τάζει και μοιράζει "θα", η κοινωνία όμως είναι σε άλλη κατεύθυνση

0 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 20:03

Η κυβέρνηση τα κατάφερε πάλι, να αλλάξει την ατζέντα με την έναρξη διαλόγου για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Η χώρα βάλλεται οικονομικά και εθνικά, παρότι το Μαξίμου καμαρώνει για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Στήνει επικοινωνιακά παιχνίδια, στις Βρυξέλλες για τις συντάξεις, προσπαθεί να προσπεράσει την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και την ίδια ώρα, όλα τα κυβερνητικά στελέχη με τυφλή υπακοή στην εξουσία, δηλώνουν ότι περνάμε από την κόλαση στον παράδεισο.

Αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση στην παρούσα φάση είναι το πολιτικό κόστος και η διαρκώς διογκούμενη πολιτική δυσαρέσκεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς και η αλλαγή της ατζέντας με την αναθεώρηση του Συντάγματος δεν επαρκεί για να κλείσει την δημοσκοπική ψαλίδα από την ΝΔ.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να δούμε, στο άμεσο μέλλον και άλλες νομικής και δικαστικής φύσεως υποθέσεις να κερδίζουν μεγάλο κομμάτι από την επικαιρότητα, ή και ακόμη να οδηγούνται σε δικαστικές αίθουσες.

Δηλαδή, δώσε στο λαό άρτο και θεάματα, όπως έλεγαν στην ρωμαϊκή περίοδο. Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή την φορά, η κυβέρνηση θα παραμυθιάσει την κοινή γνώμη.

Μπορεί να τάζει λαγούς με πετραχήλια, 13η σύνταξη, κατάργηση της περικοπής των συντάξεων, αναδρομικά και διορισμούς, όλες οι κυβερνήσεις που βρέθηκαν σε αποδρομή είχαν την ίδια τύχη. Πήραν το βραβείο της... ανοιχτής παλάμης.  

Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής στο νότιο τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.