ΒΟΥΛΑ

Τα αποτελέσματα του Ιστιοπλοϊκού αγώνα του ΝΑΟΒ "Γουρουνόπουλο 2018" - Δείτε ποια ήταν τα έπαθλα

0 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 16:33

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας διοργάνωσε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία αυτόν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ για τα Ελληνικά δεδομένα αγώνα που αποτελεί όμως και αγώνα του επίσημου προγράμματος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Με συμμετέχοντες 400 περίπου ιστιοπλόους και περισσότερα από 55 ιστιοπλοϊκά σκάφη ο Αγώνας Γουρουνόπουλο έγραψε το 18ο φύλλο αγώνα της ιστορίας του.

Η ονομασία του αγώνα , το πρωτότυπο έπαθλο και η διαδρομή σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι υψηλών απαιτήσεων γνώσης και προετοιμασίας αποτελούν ένα ακόμη κίνητρο συμμετοχής των καλύτερων σκαφών του στόλου της Αττικής.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.00 το πρωί με δύσκολες καιρικές συνθήκες που έδωσαν στα 58 σκάφη και στα πληρώματά τους τη δυνατότητα του έντονου ανταγωνισμού

Ο πρώτος νικητής της πολυπληθέστερης κατηγορίας πήρε το επαμειβόμενο κύπελλο «ΓΟΥΡΟΥΝΙ» και στους τρεις πρώτους νικητές της κατηγορίας δόθηκε από κοινού ένα ροδοκόκκινο ψημένο ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ (προσφορά του ΝΑΟΒ)

Στους πρώτους νικητές των κατηγοριών International και Club δόθηκε από ένα ΣΩΒΡΑΚΟ με τα ονόματα των σκαφών που συμμετείχαν στην κατηγορία τους, "γιατί ως γνωστόν αυτό που λένε οι φλεγματικοί Αγγλοσάξωνες "the winner takes it all", στα καθ' ημάς άνετα και πιο χύμα θα μπορούσε να αποδοθεί ως "ο πρώτος τους πήρε τα σώβρακα" ..."

Στον τελευταίο τερματίσαντα δόθηκε έπαθλο έκπληξη τα ψημένα αμελέτητα του γουρουνιού.

Την προσδοκία για τα έπαθλα του αγώνα συνόδευε μετά τις 13.00 και το μικρό σύννεφο καπνού από τις 5 ψησταριές που προετοίμαζαν τα εδέσματα για το ρεφενέ-πάρτι που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα που πραγματοποιήθηκε και φέτος στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΒ με μεγάλη επιτυχία.

Νικητές του αγώνα είναι οι παρακάτω:

Κατηγορία ORC CLUB
1. ΝΕΦΕΛΗ ​Κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
2. ALTER EGO​Σ. ΜΠΟΝΑΣ
3. CASTA DIVA ​C. RODO

Κατηγορία INTERNATIONAL
1. ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ​ Ν. ΣΙΝΟΥΡΗΣ
2. ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ​​ Γ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ
3. BLACK JACK​​ Μ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΑΚΗ

Τελευταίο σκάφος : NEXUS ​ΑΠ. ΚΑΛΠΑΚΑΣ 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.