ΒΟΥΛΑ

Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 22:57

Το Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT πραγματοποιήθηκε στις 17-20 Οκτωβρίου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια: Laurentian του Καναδά, Yasar της Τουρκίας, New York του Oswego της Αμερικής, Neapolis της Κύπρου, Guadalajara του Μεξικό και πολλά άλλα κορυφαία στο είδος τους πανεπιστήμια. Στο συνέδριο συμμετείχαν διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες, ηγετικές επιστημονικές προσωπικότητες και διαμορφωτές γνώμης στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, (opinion makers and leaders).

Το ISCIMAT, διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κέας, του Δήμου Κατερίνης και του Δήμου Αίγινας.

Στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε βράβευση εταιρειών και οργανισμών που διαπρέπουν στο χώρο τους σε θέματα καινοτομίας, στρατηγικής, επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ και τουρισμού από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ. Χαράλαμπο Καρίμαλη.

Η διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου στο Δήμο μας αποτέλεσε μία θαυμάσια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να προβάλλουν το φυσικό κάλλος και τις υποδομές της περιοχής μας.Στο συνέδριο χαιρέτησε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και έδωσε το παρόν η κ. Λυδία Αργυροπούλου, Δημοτική Σύμβουλος και Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.