ΓΔ: 636,84 -0,66% EUR/USD: 1,1273

ΓΛΥΦΑΔΑ

Ορισμός νέων Αντιδημάρχων στη Γλυφάδα

0 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 22:42

Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, έγινε αναδιάταξη της δημοτικής αρχής με τον ορισμό νέων Αντιδημάρχων. Έτσι, το νέο σχήμα έχει πλέον ως εξής:

· Άννυ Καυκά, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης
· Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων
· Περικλής Δορκοφίκης, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
· Παναγιώτης Κισκήρας, Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας
· Ορέστης Τσάγκλας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης

Ο κ. Παπανικολάου ευχαρίστησε θερμά τους απερχόμενους Αντιδημάρχους Αναστασία Αργυροπούλου, Δημήτρη Αγγελάτο, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη και Αναστασία Πατεράκη για το έργο και την προσφορά τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους Αντιδημάρχους. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Γλυφάδας ανέθεσε την εποπτεία των παρακάτω, στους δημοτικούς συμβούλους:

• Στο Δημήτρη Αγγελάτο ως εντεταλμένο σύμβουλο την εποπτεία εν γένει των θεμάτων αθλητισμού και το συντονισμό των δράσεων και της πολιτικής του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού, τη διαχείριση των αθλητικών χώρων και την προώθηση της συνεργασίας του Δήμου με τα αθλητικά σωματεία.

• Στην Αναστασία Πατεράκη ως εντεταλμένη σύμβουλο την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων και των πρωτοβουλιών του Δήμου Γλυφάδας στον τομέα του Πολιτισμού. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.