ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: "Αδιάβαστος" ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημ. Γιαννακόπουλος

12 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 19:08

Το να είσαι υποψήφιος Δήμαρχος μιας πόλης δεν είναι κακό. Αντιθέτως, δείχνει ότι σε απασχολούν τα προβλήματα της πόλης σου και των συμπολιτών σου και θέλεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. 

Το να αναγγέλεις την επιθυμία σου αυτή με πρωτοσέλιδη συνέντευξη σε τοπικό έντυπο, που διανεμήθηκε πόρτα - πόρτα στους συμπολίτες σου, επίσης δεν είναι κακό. Αντιθέτως, δείχνει ότι η προσπάθειά σου εκτιμάται ιδιαιτέρως, ώστε να τύχει πρωτοσέλιδης προβολής. 

Το να υποβάλεις στον Δήμαρχο ερωτήσεις για διάφορα θέματα της πόλης σου, επίσης, δεν είναι κακό. Αντιθέτως, δείχνει τη μαχητικότητά σου κι αυτό είναι καλό, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που θα δημοσιοποιήσουν αυτή τη δυναμική σου δραστηριότητα.

Το να συλλαμβάνεσαι, όμως, "αδιάβαστος", για τα ερωτήματα που υποβάλεις, αυτό δεν είναι καλό. Αντιθέτως, είναι κακό και αναιρεί όλα τα προηγούμενα.

Όλα τα παραπάνω αφορούν, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο, κατά πρόσφατη δήλωσή του, δήμαρχο Αλίμου, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή τις δύο από τις τέσσερις ερωτήσεις που υπέβαλε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, στην προ ημερησίας διάταξης διαδικασία και που, όπως αποδείχθηκε, πιάστηκε... "αδιάβαστος", σύμφωνα με τον αντίλογο του κου δημάρχου. 

Ρώτησε λοιπόν, ο κ. Γιαννακόπουλος, τι σκοπεύει να κάνει η δημοτική αρχή, πρώτον, για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον "πεζόδρομο" δίπλα από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και δεύτερον, τι σκοπεύει, επίσης, να κάνει για το ρέμα των Τραχώνων, το οποίο σε αρκετά σημεία είναι μπαζωμένο καθώς είπε και υπάρχει κίνδυνος πλημμύρας. 

Η δημοτική αρχή λοιπόν, δια του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη απάντησε: 
"Φιλότιμη η προσπάθειά σας να κάνετε αντιπολίτευση κύριε Γιαννακόπουλε, αλλά δεν ξέρετε τα θέματα καλά. Ο δρόμος που ονομάζεται "πεζόδρομο" δεν είναι πεζόδρομος. Μπορεί να είναι στρωμένος με κυβόλιθους, όμως, είναι κανονικός δρόμος σύμφωνα με το σχέδιο πόλης. Ως εκ τούτου λοιπόν, καλώς κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα. 

Όσο δε για το ρέμα των Τραχώνων, ελπίζω να γνωρίζετε ότι, τα ρέματα είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Εμείς, ως δήμος, μπαίνουμε στο ρέμα μόνο για να συλλέξουμε οικιακά απορρίμματα. Παρ' όλα αυτά να σας ενημερώσω ότι η Περιφέρεια έχει δρομολογήσει παρεμβάσεις και ήδη εκτελούνται έργα".
 

Σχόλια Αναγνωστών

12 Προσθήκη σχολίου
Γιαννακόπουλε προχώρα 25.10.18
Σε πανικό βρίσκεται ο Κονδύλης διότι ο Γιαννακόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει με τα μισά στελέχη του ώστε να κατέβουν στο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει και θα ταράξει τα νερά στον Άλιμο. Δημήτρη προχώρα γερά είσαι ηγέτης για αυτό σε πολεμάνε.
Απάντηση
Μητέρα από παιδ.σταθμό 25.10.18
Κυριε Κονταρίνη να ψάξετε να μάθετε τί έχει κάνει αυτός ο κύριος με τα φρούτα στους παιδικούς σταθμούς. Χιλιάδες κιλά ακτινίδια......
Απάντηση
μαγαζί στην θουκιδίδου 25.10.18
Ρε αυτός δεν ήταν παλιά υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας?????
Απάντηση
Αδιάβαστο 25.10.18
θα τον στείλουμε την μέρα τον εκλογων.
Απάντηση
Πέργκουλος 25.10.18
Δεν είναι απλά μορφωμένος,είναι παρα - μορφωμένος.Και μέγας ρήτορας που ξεσηκώνει τα πλήθη.Θα δείτε τι θα σας κάνει στις εκλογές. Με 58, 99% θα βγει και με τη πρώτη.
Απάντηση
Γιάννης Παπαζαχαρίου 25.10.18
Ο Γιαννακόπουλος είναι ο ηγέτης που έλειπε από τον Άλιμο.
Απάντηση
Φούρναρης 25.10.18
Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι από τους πιο καταρτισμένους πολιτικούς στον Άλιμο. Μορφωμένος με μία απίστευτη ρητορική δεινότητα στα δημοτικά συμβούλια. Αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να τα παρακολουθήσετε. Αξίζει να τον ψηφίσουν όλοι οι Αλιμνιώτες.
Απάντηση
Παλιός Αλιμνιώτης 24.10.18
Ο Γιαννακόπουλος είναι η ελπίδα του Αλίμου. Θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές στον Άλιμο. Είναι ο πραγματικός ηγέτης που χρειάζεται η πόλη μας.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 22.10.18
εκλέχτηκε με τον προηγούμενο δήμαρχο τον Ορφανό και κάποια στιγμή τον εγκατέλειψε λέγοντας τα δικά του. Μετά πήγε στο σημερινό δήμαρχο το Κοντύλη, βλέποντας ότι αυτός θα κερδίσει. Κάποια στιγμή τον άφησε κιαυτόν λέγοντας και πάλι τα δικά του. Τώρα μας λέει οτι θέλει να γίνει δήμαρχος. Και αναρωτιόμαστε, γιατί. Μήπως ψάχνει να βρει κάπου σε κάποια παράταξη ναπάει να ενταχθεί;Πάντως για δήμαρχος δεν τον βλέπουμε να φτάνει μέχρι το τέλος.
Απάντηση
Νίκος 22.10.18
Ενώ αν με πληροφόρησαν σωστά υπάρχουν και πινακίδες με την ένδειξη πεζόδρομος !!!
Απάντηση
Νίκος 22.10.18
εφόσoν δεν είναι πεζόδρομος τότε γιατί στρώθηκε με κυβόλιθους ! τα ίδια ζούμε και στην θουκυδίδου με ηχορύπανση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα μια και έστρωσαν το δρόμο με κυβόλιθους και όπου υπάρχει καθίζηση γίνεται μια λίμνη νερού ....! ενώ η επισκευή θα απαιτήσει μεγάλο κόστος... και έτσι άφησαν έναν δρόμο στην τύχη του που σε ημέρες πλημμύρας σε μπορείς να περάσεις από την μια πλευρά στην άλλη....
Απάντηση
Κυρ. Πικ. 22.10.18
Πάλι πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.