ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ίδρυμα Λάτση και η Lidl Ελλάς εγκαινίασαν το φαρμακείο του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού

0 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 13:08

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων του Κοινοφελούς Ιδρύματος "Ιωάννης Λάτσης", της Lidl Hellas, του Nοσοκομείου, της "Ανοιχτής Αγκαλιάς" και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το 2016, μέσω της συνεργασίας προχώρησε σε πρώτη φάση η ανάπλαση των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου, έτσι ώστε η παραμονή και η εξέταση των μικρών ασθενών να πραγματοποιείται σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Τώρα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του χώρου του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου έκτασης 260 τ.μ., στο χώρο του παλαιού μαγειρείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής, από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Βασιλική Αδαμίδου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη σημαντική του συνεισφορά στο συνολικό έργο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις κατασκευές τόσο στα εξωτερικά ιατρεία όσο και στο χώρο του Φαρμακευτικού Τμήματος».

Η συνεργασία μας με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» μετρά ήδη πάνω από 7 χρόνια όπου υλοποιούμε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, εκεί όπου δεν υπάρχουν υποδομές υγείας, μια ενέργεια αξίας άνω των 600.000 Ευρώ.
Είμαστε εκεί, δίπλα στην ανάγκη, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνουμε με συνέπεια πράξη την εταιρική μας υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας για ακόμα περισσότερα και τα επόμενα χρόνια.


Εμμανουήλ Παπασάββας, Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ», Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. ΛάτσηΑπό αριστερά. Απόστολος Πουρτσίδης, Αντιπρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. Ανοιχτή Αγκαλιά, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas


Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.