ΓΔ: 632,97 -0,61% EUR/USD: 1,1297

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ίδρυμα Λάτση: Χρηματοδότηση εκπαιδευτικών δράσεων για δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία

0 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 12:57

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προσκαλεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης απ’ όλη την Ελλάδα να υποβάλουν προτάσεις εκπαιδευτικών δράσεων προς χρηματοδότηση, οι οποίες θα υλοποιηθούν κατά το σχολικό έτος 2018-19, μέσω του προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα».

Κύριος στόχος του προγράμματος «Μαθαίνουμε Παρέα» είναι η ενδυνάμωση της προσωπικότητας του μαθητή, η ανάπτυξη και η εξέλιξη του εαυτού του, η προαγωγή και η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και αυτοαντίληψης μέσα από καινοτόμες δράσεις και εφαρμογή (ομαδο)συνεργατικών μεθόδων διδασκαλίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος τα προηγούμενα χρόνια.

Η δημόσια πρόσκληση στην οποία υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής αίτησης και το χρονοδιάγραμμα της επιλογής είναι διαθέσιμη εδώ. Η υποβολή των προτάσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στη φόρμα υποβολής που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του ιδρύματος, μέχρι την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14.00΄.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα και το Facebook του Ιδρύματος την τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Για επιπλέον πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Ίδρυμα στο e-mail schools@latsis-foundation.org.

Συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό:
Φωτογραφία 1: Μαθητές και μαθήτριες από το 6 ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς υλοποίησαν την
εκπαιδευτική δραστηριότητα «Μελετώντας τον καιρό στην πόλη μας» κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
(Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση / Marq Riley) 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.