ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Εγκαινιάζεται το νέο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

0 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 10:01

Τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Επιχειρήσεων (ΚΕΠΙΧ) Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιεί ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 7:00 μμ, στη Λ. Αργυρουπόλεως 94-96, στον 1ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Αργυρούπολης.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι το επιστέγασμα της προτεραιότητας και προσπάθειας της Διοίκησης του Δήμου και των Εθελοντών Δασοπροστασίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας περιουσίας.

Ο εξαιρετικός χώρος έχει παραχωρηθεί στους Εθελοντές Δασοπροστασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία του κοινού σκοπού που υπηρετούν.

Στεγάζει τα γραφεία της ΕΟΔΠΕΑ, το Κέντρο Επικοινωνιών και Διαχείρισης Κρίσεων, ενώ υπάρχει διαθέσιμος χώρος για συνεδριάσεις και θεωρητικές εκπαιδεύσεις Εθελοντών, Υπηρεσιακών και Πολιτών.

Το ΚΕΠΙΧ συγκεντρώνει σε έναν χώρο, για πρώτη φορά στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, όλο τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που έχει προμηθευτεί ο Δήμος για τη διαχείριση των θερμικών ανιχνευτών έγκαιρης προειδοποίησης πυρκαγιάς στο βουνό, το ψηφιακό σύστημα επικοινωνιών τελευταίας γενιάς, την ψηφιακή χαρτογράφηση της Πόλης και του Υμηττού αλλά και τα Επιχειρησιακά Σχέδια Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ετοιμάστηκε σε σύντομο διάστημα με μεράκι και γνώση από τους Εθελοντές σε συνεργασία με τον Δήμο.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.