ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνημα Αλλαγής: Οι υποψήφιοι σε Περιφέρειες και Δήμους - Ο Γερουλάνος στο δήμο Αθήνας

0 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 15:43

Σε εκλογική ετοιμότητα όχι μόνο για τις εθνικές αλλά και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής.

Στόχος η στήριξη επιτυχημένων υποψηφιοτήτων νυν περιφερειαρχών αλλά και η προώθηση νέων δυναμικών υποψηφιοτήτων στην τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση όπου το ΠΑΣΟΚ έχει παραδοσιακά δυνάμεις .

Περιφέρειες

Δυτική Ελλάδα: Eκ νέου στήριξη του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα.

Κρήτη: Aνανέωση της  εμπιστοσύνης του στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Κεντρική Ελλάδα: Κλείνει η υποψηφιότητα της πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή. 

Η κα Μπατζελή συναντήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και οριστικοποίησαν την υποψηφιότητά της στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος. Σημειωτέον ότι ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος καθώς θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και είναι ακόμη άδηλο ποιους θα στηρίξει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βόρειο Αιγαίο: Υποψήφιος περιφερειάρχης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Επίσης ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δυτ. Μακεδονία: Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα είναι εκ νέου υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγ΄ ης η Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Περιφέρεια Αττικής: Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει ξανά την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής.

Νότιο Αιγαίο: Ο γιατρός Μανώλης Γλυνός θα στηριχθεί από το Κίνημα Αλλαγής. 

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Δεν έχει καταλήξει ακόμα. 

Κεντρική Μακεδονία: Για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζωηρό ενδιαφέρον επιδεικνύει ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης.

Αν. Μακεδονία-Θράκη: Γιώργος Πεταλωτής και Γιώργος Ντόλιος είναι οι ενδιαφερόμενοι, ανάμεσα στους οποίους θα επιλέξει το Κίνημα Αλλαγής. 

Περιφέρεια Ηπείρου: Ακούγονται έντονα τα ονόματα του πρώην βουλευτή Θανάση Οικονόμου και του πρώην υπουργού Ευ. Αργύρη.

Δημαρχίες 

Δήμος Αθήνας:
Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθήνας, καθώς ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και οδεύει προς το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Για τη Θεσσαλονίκη το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, εφ' όσον θα είναι και πάλι υποψήφιος. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.