ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Αναπλάθεται επιτέλους η Άγγελου Μεταξά!

0 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, 13:54

Ξεκινούν τα έργα ανάπλασης στον κεντρικότερο και εμπορικότερο δρόμο της Γλυφάδας, την Αγγέλου Μεταξά.  

Ο εμπορικότερος δρόμος της Γλυφάδας που έχει υποστεί αισθητική και λειτουργική κακοποίηση από τα έργα του Τραμ θα αλλάξει όψη. 

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου στην προσωπική του σελίδα στο fb, την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης. "Αποκαθιστούμε το οδόστρωμα με υψηλής ποιότητας κυβόλιθους και υλικά, διαμορφώνουμε σύγχρονα πεζοδρόμια και οριοθετούμε σωστά θέσεις στάθμευσης, τοποθετούμε φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς, φυτεύουμε νέα δέντρα και παρεμβαίνουμε αισθητικά σε όλα τα σημεία που είναι απαραίτητο" τονίζει και συνεχίζει.

"Κάνουμε έναν από τους κορυφαίους εμπορικούς δρόμους της Ελλάδας αντάξιο των προσδοκιών όλων μας. Ένα δείγμα γραφής μπορείτε ήδη να το δείτε στην Πανδώρας, πίσω από το κολυμβητήριο, όπου εκεί ήδη ολοκληρώθηκε η συνολική ανάπλαση της περιοχής.

Η αρχή θα γίνει στο κομμάτι από Ζησιμοπούλου μέχρι Λαμπράκη και αμέσως μετά ακολουθεί το τμήμα από Λαμπράκη μέχρι Παπανδρέου (στο ρεύμα από Βούλα προς Αθήνα).

Οι εργασίες θα γίνουν σταδιακά και σε συνεννόηση με τις εμπορικές επιχειρήσεις για όποιο θέμα προκύπτει σε κάθε κομμάτι που παρεμβαίνουμε, για να υπάρχει η λιγότερο δυνατή όχληση και να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του εμπορικού μας κέντρου.

Για τον ίδιο λόγο θα σταματήσουν προσωρινά στα μέσα Νοεμβρίου, την περίοδο που ξεκινά ουσιαστικά η εορταστική περίοδος. Αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τμηματικά και προοδευτικά θα ολοκληρωθούν τα έργα σε όλη τη Μεταξά.

Πρόκειται για μία ακόμα παρέμβαση που αναμορφώνει την πόλη μας και την αναβαθμίζει με τρόπο ποιοτικό και ουσιαστικό. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεκινήσουν οι εργασίες". 


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.