ΓΔ: 629,24 -0,23% EUR/USD: 1,1392

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Αγώνας για την καθημερινότητα του πολίτη - Ασφαλτοστρώσεις μετά από 20 χρόνια στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

0 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 14:31

Είκοσι χρόνια μετά, ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ασφαλτοστρώνει ένα πολύ μεγάλο μέρος των οδικών αρτηριών του στα πλαίσια ενός ευρύτατου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων, ύψους 1 εκ. ευρώ, τη χρηματοδότηση του οποίου εξασφάλισε ο δήμος με την κατάθεση ολοκληρωμένων μελετών από την Περιφέρεια Αττικής. 
Κεντρικές λεωφόροι όπως οι ΓερουλάνουΛ. Αλίμου (στο τμήμα που ανήκει στο δήμο), ΑνεξαρτησίαςΙασωνίδου αλλά και ένας ακόμα μεγάλος αριθμός δρόμων ασφαλτοστρώνονται και αποτελούν τμήμα των έργων που η διοίκηση Κωνσταντάτου ονομάζει καθημερινότητα του πολίτη. 

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος στο βίντεο που ακολουθεί τα έργα αυτά μπήκαν από την αρχή ως προτεραιότητα στο δημοτικό έργο. Η Περιφέρεια Αττικής στάθηκε αρωγός ώστε αυτός ο σχεδιασμός να γίνει πραγματικότητα χρηματοδοτώντας τα με το ανάλογο κονδύλι, γι'  αυτό δεν παραλείπει να απευθύνει τις ευχαριστίες του,  ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Νερούτσου αλλά και την Διευθύντρια Έργων Οδοποιίας της Περιφέρειας κα. Πανάγου για την σημαντική συμβολή τους στο συγκεκριμένο έργο.

Παράλληλα ευχαριστεί την Τεχνική Υπηρεσία και τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συμβολή τους, ώστε αυτά να πραγματοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο και δηλώνει: "Συνεχίζουμε δυνατά γιατί εμείς μπορούμε".  


Λ. Αλίμου (στα διοικητικά όρια του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης). 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.