ΒΟΥΛΑ

Συνεχίζεται η δράση για την άνοια στα μέλη των ΚΑΠΗ

0 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, 18:35

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζει τη δράση που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο του 2018 για τα άτομα τρίτης ηλικίας, με σκοπό την ενημέρωση των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη νόσο Alzheimer, καθώς και την πρόληψη από την άνοια μέσω νοητικών και γλωσσικών ασκήσεων ενδυνάμωσης του εγκεφάλου. Η νόσος Alzheimer είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας, αφού προσβάλει το 10% των ατόμων άνω των 60 ετών και το 20% των ατόμων άνω των 80 ετών.

Τη δράση υλοποιεί η κ. Φραγκοπούλου Κατερίνα, υπ. Διδάκτωρ στον τομέα Γλωσσολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2132019914. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.